Fenerbahçe'den Galatasaray'a Cevap! "Ciddiye Almıyoruz"

Akın Ungan
21.01.2023 - 00:02 | Son Güncellenme: 21.01.2023 - 00:24

Fenerbahçe, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yaptığı açıklamaya cevap verdi. "Ofsaytımsı" ifadesi hatırlatıldı, "Ciddiye almıyoruz" denildi. İşte detaylar.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a Cevap! "Ciddiye Almıyoruz"

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Galatasaray ve Fenerbahçe, üst üste yapılan açıklamalarda gündeme geldi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Fenerbahçe'yi hedef alarak yaptığı sert konuşmaya Fenerbahçe cephesi cevap verdi. Sarı-Lacivertliler, Sivasspor-Galatasaray maçında VAR hakeminin "Ofsaytımsı" sözlerini hatırlatarak paylaşım yaptı.

"Türk futboluna yeni tanımlar kazandırılmasına vesile olan kulübe yanıtımızdır"

"Türk futboluna yeni tanımlar kazandırılmasına vesile olan kulübe yanıtımızdır" diyerek bir paylaşımda bulundu. Açıklama, "Bugün, Anadolu Ajansı kaynaklı olarak gündeme yansıyan açıklamaya yanıtımızdır" ifadeleri ile başlandı.

Sarı-Lacivertliler, "Türk futboluna 'ofsaytımsı' derecesinde acınası ve bir takımın nasıl kayırıldığının kanıtı olan bir tanımın dahi olmasına vesile olan kulüp tarafından bugün akşam saatlerinde yapılan son açıklamayı şaşırmaksızın takip ettik" dedi.

İlgini Çekebilir
"PFDK Başkanı Fenerbahçe formasıyla karar veriyor"
Habere Git

"Ana hedefleri Fenerbahçe üzerinde oluşturdukları gündem ile baskı yaratmak"

Açıklamanın devam eden bölümünde, "Hatayspor ile oynadıkları maçta ceza alan tribün blokları için kulübümüzü hadsizce hedef alan açıklamanın ve zaman zaman 'kulüplerinin önüne geçen' Sportif A.Ş. Başkanvekili olan şahsın, sezon başından itibaren yaptığı açıklamaların 'ana odağı' Fenerbahçe, 'ana hedefi' ise Fenerbahçe üzerinden oluşturdukları gündem ile gerek TFF, gerek hakemler üzerinden baskı yaratarak hak etmediklerini elde etmektir!" denildi.

"Bu ligi bitirtmeyiz tehditleri savuranları ciddiye almıyoruz"

Fenerbahçe, "Sezon başından itibaren Fenerbahçe odaklı iftiralarla gündemi meşgul eden, planlı programlı şekilde kulübümüzü hedef alan ve bu hedef doğrultusunda 'bu ligi bitirtmeyiz' tehditleri savuranları ciddiye almadığımızı açıklıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Türkiye Futbol Federasyonu'nu göreve davet ediyoruz"

Sarı-Lacivertli kulüp son olarak, şunları kaydetti: "Yıllardır futbolu bu yaklaşımlarıyla ve algı manipülasyonlarıyla tahakküm altına aldıkları ortada olan bu zihniyete karşı Türkiye Futbol Federasyonu'nu ve tüm sorumlularını göreve davet ediyoruz"

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Bruma'nın opsiyonunu kullandı! İşte bonservis bedeli
Habere Git

"Fenerbahçe formasıyla karar alıyorlar"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bu akşam AA'ya yaptığı konuşmada "PFDK sezon başından beri saçma sapan, adaletsiz, orantısız kararlar veriyor. Bu son karar ne kadar art niyetli olduklarını net bir şekilde gösterdi. PFDK Başkanı'nın cüppesini giyip adaletli kararlar almasını beklerken, o sırtında Fenerbahçe formasıyla kararlar almaya devam ediyor" demişti.

"Gözlemci kafasını başka yere çevirip, kulaklarını da tıkadı demek ki"

Özbek, Sarı-Lacivertliler'i hedef alarak yaptığı konuşmaya şu şekilde devam etmişti: "Fenerbahçe maçında tüm stat koro halinde bize sinkaflı tezahürat yaptı. Orada çıkan cezaya bakın. Hatayspor maçından sonra bize verilen cezaya bakın. Oradaki gözlemci kafasını başka yere çevirip, kulaklarını da tıkadı demek ki"

Senin için hazırladığımız haberler