Fenerbahçe, Alexander Sörloth'u transfer etmek istiyor

17.08.2022 - 22:49 | Son Güncellenme: 17.08.2022 - 23:17

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, takıma golcü oyuncu arayışını sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler bir dönem Trabzonspor forması giyen Alexander Sörloth'ı tekrar rotasına aldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe,  Alexander Sörloth'u transfer etmek istiyor

AJANSSPOR HABER

Takıma golcü oyuncu transferi yapmak isteyen Fenerbahçe, Trabzonspor'un eski oyuncusu  Alexander Sörloth'u tekrardan gündemine aldı. İşte detaylar...

Fanatik Gazetesinde yer alan habere göre Fenerbahçe, Valencia'nın Maxi Gomez için aşırı yüksek bir bonservis bedeli talep etmesinin ardından rotasını Alexander Sörloth'a çevirdi. Leipzig'in, eski oyuncusu Timo Werner'i Chelsea'den yeniden transfer etmesinin ardından Sörloth'un takımda forma şansı da oldukça azalmış oldu ve yeniden kiralık olarak başka bir takıma transferinin yolu açıldı. 

Sörloth'un Trabzonspor istatistikleri

Ülkemizde daha önce 2019-20 sezonunda Trabzonspor forması giyen Sörloth, o dönemde 49 maçta 33 gol ve 11 asistle dikkatleri üzerine çekmişti.

Alman ekibi ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki golcü futbolcu, geçtiğimiz sezon İspanya'da kiralık olarak Real Sociedad'da oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler