Fenerbahçe, eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar'ı transfer ediyor

12.08.2022 - 19:08 | Son Güncellenme: 13.08.2022 - 09:51

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, bir dönem Beşiktaş forması giyen Vincent Aboubakar'ı transfer etmek için hamleler yapmaya başladı. İşte detaylar...

Fenerbahçe, eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar'ı transfer ediyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, takıma yeni golcü transferi için harekete geçti. Sarı-Lacivertliler, bir dönem Beşiktaş forması giyen Kamerunlu golcü oyuncuyu transfer etmek istiyor. İşte detaylar...

Türkiye'den iki talip var

camerounweb haberine göre, Fenerbahçe, bir dönem Beşiktaş forması giyen Vincent Aboubakar'ı transfer etmek istiyor.  Aboubakar tekrar Türkiye'de oynamaya sıcak bakıyor.  Ayrıca Beşiktaş'ın da eski futbolcusu için devrede olduğu ve transferin şartlarını sorduğu belirtildi. Öte yandan İtalya Ligi Serie A devi Milan'ın da Aboubakar için nabız yokladığı aktarıldı. Vincent Aboubakar'ın henüz kararını vermediği ancak resmen görüştüğü tek kulübün Fenerbahçe olduğu yazıldı.
 

Vincent Aboubakar'ın performansı

Güncel piyasa değeri 9 milyon Euro olan 30 yaşındaki futbolcu bu sezon Al Nassr formasıyla 22 maça çıkarken 8 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Beşiktaş kariyerinde 66 maça çıkan Vincent Aboubakar 35 gl ve 9 asist kaydetti. 

Beşiktaş'a iki kez transfer olan ve iki Süper Lig şampiyonluğu elde eden 30 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon çıktığı 24 resmi maçta 8 gol - 4 asistlik bir performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler