Serdar Dursun 'nostalji' diyecek! Fenerbahçe, bilet fiyatlarını duyurdu...

29.07.2021 - 11:45 | Son Güncellenme: 29.07.2021 - 11:50

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi hazırlık maçında Serdar Dursun'un eski takımı Greuther Fürth ile karşılaşacak. Maçın bilet fiyatları belli oldu. İşte detaylar.

Serdar Dursun 'nostalji' diyecek! Fenerbahçe, bilet fiyatlarını duyurdu...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verecek Fenerbahçe, 5. hazırlık maçında 31 Temmuz Cumartesi günü Alman ekibi Greuther Fürth ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertli taraftarların merak ettiği konu belli oldu. Fenerbahçe-Greuther Fürth maçının biletleri satışa çıktı. Detaylar haberde... 

Fenerbahçe - Greuther Fürth maçının bilet fiyatı ne kadar?

Yeni sezon öncesi şu ana kadar 4 hazırlık maçı yapan Fenerbahçe, cumartesi günü saat 19:00'de Fürth ile mücadele edecek. Fenerbahçe'den yapılan resmi açıklamada Alman ekibiyle oynanacak hazırlık maçının bilet fiyatlarının 80 TL olduğu duyuruldu. 

Maç günü Passolig Kart satışı yok

Maçı izlemek isteyen taraftarlar için 7 yaş ve üzeri Passolig Kart ve bilet zorunlu. 7 yaşının altındaki çocuklar ebevenyleriyle birlikte maça giriş yapabilecek. Maç günü stadyum gişelerinden Passolig Kart satışı ve teslimatı ise yapılmayacak. 

Serdar Dursun'un eski takımı 

Bu arada Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Serdar Dursun, forma şansı bulması halinde eski takımı Greuther Fürth'e karşı rakip olacak. 2. Lig'de gol kralı olarak gelen Serdar Dursun'un kariyerinde Greuther Fürt'ün ayrı bir yeri bulunuyor. 

Zira futbolcu, çok parlak geçmeyen Türkiye macerasının ardından Fürth ile anlaşmıştı. 2016-17 sezonunda Greuther Fürth takımında 35 maçta 11 gol 1 asist üreten futbolcu, sonraki sezon ise 4 maçta 1 gol kaydetmiş ve 2018-19 sezonunda ise esas patlamayı yaptığı Darmstadt'a transfer olmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler