THY EuroLeague'de Fenerbahçe Bu Akşam Evinde Barcelona'yı Ağırlayacak

Burak Alaca
10.03.2023 - 13:57 | Son Güncellenme: 10.03.2023 - 14:33

EuroLeague'de bu sezon ilk üç sıradaki takımlar karşısında henüz galibiyet alamayan Fenerbahçe Beko, bu akşam evinde Barcelona karşısında şeytanın bacağını kırmaya çalışacak.

THY EuroLeague'de Fenerbahçe Bu Akşam Evinde Barcelona'yı Ağırlayacak

Burak Alaca-AJANSSPOR

Türk Hava Yolları EuroLeague'in 28. haftasında Fenerbahçe Beko, bu akşam İspanyol temsilcisi Barcelona'yı kritik mücadelede Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda ağırlayacak. 

Amaç şeytanın bacağını kırmak

Bir maç ekisiği ile 5. sırada bulunan Fenerbahçe bu sezon Euroleague'in ilk 3 sırasında yer alan Olympiakos, Real Madrid ve Barcelona karşısında çıktığı 4 karşılaşmadan da henüz galibiyet çıkaramadı. 

İkili averaj önemli

Fenerbahçe'nin maç eksiği ile 2 galibiyet gerisinde olduğu Barcelona ile ilk yarıda Palau Blaugrana'da oynadığı karşılaşma ev sahibi lehine 81-80 sonuçlanmıştı. Sarı-Lacivertliler bu akşam 2 farklı bir galibiyet alması durumunda olası bir 3.'lük mücadelesinde ikili averajı eline geçirmiş olacak.

İlgini Çekebilir
Tyler Dorsey resmen Fenerbahçe Beko'da!
Habere Git

EuroLeague şampiyonları eve dönüyor

Fenerbahçe Beko'nun 2016-2017 sezonunda Zeljko Obradovic yönetiminde yaşadığı EuroLeague zaferinde kadronun en önemli parçalarından olan Jan Vesely ve Nikola Kalinic bu akşam Barcelona forması ile Ülker Sport Arena'ya dönüyor.

Müzeyi ziyaret ettiler

Vesely için ilk

Nikola Kalinic, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Valencia ve Kızılyıldız formaları ile Ataşehir'de boy göstermişti. Sezon başında takımdan ayrılan Jan Vesely ise sarı lacivertli formayı terlettiği 8 yılın ardından ilk kez rakip olarak Ülker Sports Arena'da boy gösterecek.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Beko, seriyi bitirdi
Habere Git

Şut istikrarı şart

Geçtiğimiz hafta Virtus Bologna karşısında oynanan maçta 20 üçlük isabeti bularak kulüp rekoru kıran Fenerbahçe, bu hafta içi Maccabi Tel Aviv'in alan savunmasına karşı %20.6 ile 7/34 isabet bularak maçı ucu ucuna kaybetmişti. Fenerbahçe'nin şut performansı bu gecenin sonucu adına oldukça kritik olacak.

Salon full

Fenerbahçe Beko resmi hesabından yaptığı açıklamada Barcelona maçı öncesi tüm biletlerin satıldığını duyurdu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Beko'ya Nemanja Bjelica'dan iyi haber!
Habere Git

Fenerbahçe-Barcelona maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye saati ile 20.45'te hava atışı yapılacak Fenerbahçe Beko-Barcelona karşılaşması S Sport ve S Sport+ ekranlarından izleyici ile buluşacak.

Senin için hazırladığımız haberler