Fenerbahçe ikinci yarı açıldı, Alex yıkıldı

29.09.2024 - 20:51 | Son Güncellenme: 29.09.2024 - 21:01

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Antalyaspor sahasında Fenerbahçe ile karşılaştı. Kanarya maçtan 2-0 üstünlükle ayrıldı. Özet, goller ve detaylar...

Fenerbahçe ikinci yarı açıldı, Alex yıkıldı

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Antalyaspor sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 biten maçta kazanan taraf konuk ekip Fenerbahçe oldu. İşte maça dair detaylar...

Fred asist, Tadic gol

Karşılaşmanın 63. dakikasında Fenerbahçe'de Fred, sağ kanattaki Tadic'i buldu. Sırp yıldız, ceza sahası içinde çok soğukkanlı bir biçimde topu sürdü ve kalecinin sağından yerden topu ağlarla buluşturdu. Kanarya bu golle 1-0 öne geçti.

Dzeko golü yazamadı

Karşılaşmanın 70. dakikasında Fenerbahçe'de Tadic, sağdan hızla geldi. İçeriye doğru ortasını yaptı. Ancak, Dzeko ceza sahasında topla buluşamadı. Savunma araya girdi ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

İnanılmaz kaçtı

Karşılaşmanın ikinci dakikasında Fenerbahçe, Sebastian Szymanski ile müthiş bir fırsattan faydalanamadı. Polonyalı oyuncu altıpas içerisinde topu boş kaleye atamadı.

Mourinho sarı kart gördü

Alex ilk defa rakip oldu

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin efsane futbolcu Alex De Souza, Antalyaspor'da teknik direktörlük koltuğuna oturdu. Alex, ilk defa rakip olduğu Kanarya'ya karşı galibiyet alamadı.

Senin için hazırladığımız haberler