Fenerbahçe ikinci yarıda gol oldu, yağdı! Gençlerbirliği’ne farklı tarife

26.07.2021 - 19:20 | Son Güncellenme: 26.07.2021 - 19:32

Fenerbahçe hazırlık maçında Gençlerbirliği’ni 4-0 yendi. Sarı-lacivertlilerin golleri Nazım Sangare, Ozan Tufan, Muhammed Gümüşkaya ve Miha Zajc’dan geldi.

Fenerbahçe ikinci yarıda gol oldu, yağdı! Gençlerbirliği’ne farklı tarife

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, TFF 1. Lig'de mücadele edecek Gençlerbirliği ile karşılaştı. Kırmızı-siyahlı ekibin Ankara’daki tesislerinde oynanan maçı Fenerbahçe 4-0 kazandı. 

Fenerbahçe 2. yarıda açıldı

İlk yarısı golsüz kapanan karşılaşmada sarı-lacivertliler ikinci devre ile beraber gaza bastı. 49. dakikada Mert Hakan’ın sol kanattan ortasına Nazım Sangare’nin yaptığı kafa vuruşu perdeyi açtı. 

 

Ozan Tufan golle buluştu  

59’da yine Mert Hakan’ın asistinde Ozan Tufan düzgün bir vuruşla ağları gördü. 70. dakikada genç futbolcu Muhammed Gümüşkaya, Fenerbahçe A Takımı’ndaki ilk golünü atmanın sevincini yaşadı. 

Serdar Dursun ofsayta takıldı

79’da ise kiralık olarak formasını giydiği Genoa’dan geri dönen Miha Zajc, mükemmel bir vuruşla kaleciyi avladı ve skoru 4-0 yaptı. Bundan 2 dakika sonra sarı-lacivertlilerin yeni forveti Serdar Dursun topu ağlara gönderdi ancak pozisyonda ofsayt bayrağı kalktı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Mbwana Samatta sakatlandı!
Habere Git

Hazırlık maçlarında 3'te 3 yaptılar

Mücadelede başka gol olmadı ve Fenerbahçe sahadan 4-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla yeni sezon öncesi üçüncü hazırlık karşılaşamasını da kazanan Fenerbahçe daha önce Rumen takımı Csikszereda'yı 2-0, Kasımpaşa’yı da 4-1’lik skorlarla mağlup etmişti.  

Takımlar karşılaşmaya şu 11’lerle başladı:

 

Gençlerbirliği: Ramazan, Ömürcan, Arda, Mert, Kerem Can, Tshibola, Dmytro, LuaLua, Rahmetullah, Belyaev, Sandro Lima

 

Fenerbahçe: Berke, Nazım, Caulker, Lemos, Dirar, Ozan, Sosa, Mert Hakan, Caner, İrfan Can, Samatta

 

Dirar ilk 11'de oynadı, Samatta sakatlandı

Fenerbahçe’de Nabil Dirar 1 yıl aradan sonra takıma geri dönüp forma giyerken, Mbwana Samatta ilk yarıdaki bir kafa topu mücadelesinde yerde kalarak maça devam edemedi. Teknik direktör Vitor Pereira ikinci yarıda tüm oyuncularına şans verdi ve bir kez daha üçlü savunmayı denedi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe’de asistler Mert Hakan’dan!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler