"Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasında fark yok..."

25.04.2021 - 18:34 | Son Güncellenme: 25.04.2021 - 18:42

Son dakika haberleri... Alanyaspor Yardımcı Antrenörü Mustafa Keçeli, Başakşehir beraberliği sonrası değerlendirmede bulundu. Keçeli, ligin sonuna doğru her maçın aynı kalitede olduğunu anlattı. İşte detaylar...

"Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasında fark yok..."

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in bitimine 5 müsabaka kala ligde beşincilik mücadelesi veren Alanyaspor, deplasmanda bir önceki yılın şampiyonu Başakşehir ile berabere kaldı. Gaziantep Futbol Kulübü ve Karagümrükspor'un mağlup olduğu hafta da 1 puan çıkaran Alanyaspor; ligin gidişatından memnun.

 

Nitekim, Alanyaspor Yardımcı Antrenörü Mustafa Keçeli'de, Avrupa hedeflerinin gerçekçi olduğunu düşünüyor. Ligin son haftalarında Fenerbahçe'ye karşı oynamanın, Gençlerbirliği'ne karşı oynamakla aynı olduğunu savunan Keçeli, her takımın net hedefleri olduğunu savundu.

"Preste bazı sorunlar yaşadık..."

Mustafa Keçeli, "3 gün önce bir maç oynadık, rakipte öyle. 4 tane rotasyon oyuncumuzu değiştirdik. İlk yarı başarılı olduk. Bugün ilk defa 3-4-2-1 oynadık. Maç olarak ilk defa denedik ve başarılı olduk. İkinci yarının başında Başakşehir'in bir reaksiyonu oldu, buna karşılık veremedik ama daha sonra dengeledik. Preste bazı sorunlar yaşadık.

"Hedefimiz ilk 5'ti..."

Ama oyun olarak buradan alınan 1 puan iyi. Rakibin kaliteli oyuncuları var. Biz de son maçlarda çok iyi oynuyoruz. Çok da pozisyon vermedik. Aldığımız bir puan bizim için iyi diyebilirim. İlk hedefimiz ilk 5'ti. Biz buradan galip gelip avantaj sağlamak istiyorduk.

 

4 tane maç var hepsi de zor. Perşembe Fenerbahçe ile oynayacağız. Fenerbahçe ile oynamakla Gençlerbirliği’ne karşı oynamanın arasında bir fark yok çünkü herkesin kaybedecek çok şeyi var. Ligin sonuna yaklaştık. Herkesin net hedefi var. Herkes çıkıp koşuyor. Biz oyunumuzu geliştirmeye devam ediyoruz. İnşallah ilerleyen yıllarda çok daha iyi işler yapacağımızı düşünüyorum."

Senin için hazırladığımız haberler