Fenerbahçe imzayı attırdı! 3 yıllık anlaşma

14.06.2021 - 12:17 | Son Güncellenme: 14.06.2021 - 17:54

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe Beko yönetimi, kısa forvet pozisyonunda oynayan Dyshawn Pierre ile devam kararı aldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe imzayı attırdı! 3 yıllık anlaşma

AJANSSPOR - HABER

 

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Euroleague ve Basketbol Süper Ligi'nde geçirdiği sezondan sonra yenilenmeye gidiyor. Kulüp yönetimi, ilk olarak Avrupa'da ve içerde başarılı bir performans gösteren Dysahwn Pierre ile mevcut sözleşmeyi uzattı. 

Oyunuyla fark yarattı

Dyshawn Pierre, bu sezon EuroLeague’de 36 maçta forma giydi ve ortalama 24 dakika parkede kaldığı mücadelelerde 9.1 sayı (%61.4 iki sayı, %41.7 üç sayı, %88 serbest atış), 3.3 ribaund, 2.0 asist ve 11.9 verimlilik puanı ortalamaları üretti.


 
Kanadalı oyuncu, bu performansı sayesinde EuroLeague Oyuncular Birliği tarafından EuroLeague’de ilk sezonunu geçiren oyuncular arasında “En İyi Oyuncu” seçildi.

3 yıllık yeni sözleşme

İtalya ekibi Dinamo Sassari'de oynarken, geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe Beko ile 1 yıllık sözleşme imzalayan oyuncu, performansıyla yeni sözleşmeyi kaptı. 2+1 yıllık yeni kontratta; Dyshawn Pierre'in 2023-24 sezonuna kadar sarı lacivertli formayı giymesi bekleniyor. Kulübün yönetim kurulu üyesi Sertaç Komşuoğlu, Dyshawn Pierre ile yapılan anlaşmaya ilişkin: "Durmak yok. Daha çok işimiz var." yorumunda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler