Göztepe - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler

Salim Manav
29.11.2021 - 09:27 | Son Güncellenme: 29.11.2021 - 19:57

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Göztepe'nin konuğu olacak. Göztepe - Fenerbahçe maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda? İlk 11'ler...

Göztepe - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Göztepe'ye konuk olacak. Sarı lacivertlilerde tek hedef İzmir'de kazanmak ve lider Trabzonspor'la arasındaki puan farkını azaltmak.

Göztepe - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak. Haftanın kapanış müsabakasını hakem Mete Kalkavan yönetecek. Mücadeleyi beIN Sports 1 naklen yayınlayacak.

  • VAR: Erkan Özdamar
  • AVAR: Kemal Yılmaz

Göztepe-Fenerbahçe maçı 11'ler

Göztepe (muhtemel): İrfan Can Eğribayat, Murat Paluli, Arslanagic, Atınç Nukan, Berkan Emir, Atakan Rıdvan Çankaya, Soner Aydoğdu, Obinna, Halil Akbunar, Cherif Ndiaye, Lourency

 

Fenerbahçe: Berke, Min-Jae, Serdar, Novak, Ferdi, Crespo, Zajc, Meyer, İrfan Can, Mesut Özil, Serdar Dursun

 

Fenerbahçe'de Tisserand'ın cezasına rağmen Attila Szalai'nin üst üste üçüncü maçta da ilk 11'de olmaması dikkat çekti. Ayrıca Galatasaray derbisinde galibiyet golünü atan Miguel Crespo 11'de yer alırken, Sosa'nın yerine ise Max Meyer tercih edildi. 

F.Bahçe, İzmir'den kayıpsız dönmek istiyor

Derbide Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek moral bulan ve ligde 4 maçlık galibiyet özlemine son veren Fenerbahçe, Göztepe müsabakasını da kayıpsız geçmek istiyor.

Yaptığı maçlarda 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşayan sarı-lacivertliler, haftaya 23 puanla 5. sırada girdi.

Göz-Göz son 4 maçtır suskun

Süper Lig'de 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet sonucunda 10 puan toplayan ve son 4 maçını kazanamayan Göztepe, iç sahada galip gelemediği son 4 maçta gol atamadı. İzmir temsilcisi 10 puan ve averajla 18. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe'de 4 eksik

Sarı-lacivertli takımda 4 futbolcu, Göztepe karşısında forma giyemeyecek.

Tedavilerine devam edilen Enner Valencia ile Altay Bayındır, karşılaşmada görev yapamayacak. Ligin 13. haftasında Galatasaray ile oynanan derbide kırmızı kart gören Marcel Tisserand ve 4. sarı karttan cezalı duruma düşen Mert Hakan Yandaş da takımdaki yerlerini alamayacak.

Ayak bileğindeki sakatlığını atlatan Mesut Özil ile Luiz Gustavo'nun da maç kadrosunda yer alması bekleniyor.

Göztepe'de Yalçın Kayan ve Marko Mihojevic yok

Sarı-kırmızılı ekipte cezalı Yalçın Kayan'ın yanı sıra, sakatlığı bulunan Marko Mihojevic maçta forma giyemeyecek.

İzmir'de 28. randevu

İki takım İzmir'de 28. kez lig maçı oynayacak.

Geride kalan müsabakalarda Fenerbahçe'nin galibiyetlerde 9-6 üstünlüğü bulunuyor. İzmir'de 12 maç berabere sonuçlanırken, Fenerbahçe 31, Göztepe ise 22 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler