Fenerbahçe kaçtı, Samsunspor yakaladı! 2-2...

20.10.2024 - 20:08 | Son Güncellenme: 20.10.2024 - 21:01

Trendyol Süper Lig'in 9. hafta maçında Samsunspor, sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Kanarya skoru koruyamadı ve maç 2-2 bitti. İşte maç özeti, goller ve detaylar...

Fenerbahçe kaçtı, Samsunspor yakaladı! 2-2...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 9'uncu haftasında Fenerbahçe, Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertli ekip 2 defa üst üstte kaldığı maçta puan kaybı yaşadı. Beşiktaş ile Galatasaray'ın kazandığı haftada Fenerbahçe, zirvede can kaybı yaşadı. İşte maça dair detaylar...

Tadic, affetmedi

Karşılaşmanın 24. dakikasında Oosterwolde'nin kullandığı taçta defansa çarpan topu önünde bulan Tadic'in şutunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. Fenerbahçe bu golle 1-0 öne geçti.

6 maçta 8 gole etki etti

Tadic, Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki son 6 maçında 8 gole doğrudan etki etti. 35 yaşındaki kanat oyuncusu 5 gol ve 3 asiste imza attı.

İlk yarıyı önde kapattı

Fenerbahçe, ilk yarıda dakikalar 24'ü gösterirken Dusan Tadic'in golüyle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

Fred'den kötü haber

Sarı-Lacivertli takımın Brezilyalı yıldızı Fred, 40. dakikada sarı kart gördü. Sarı kart sınırında yer alan Fred, Fenerbahçe'nin gelecek hafta Bodrum FK'yı konuk edeceği maçta cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Sonradan girdiler golü buldular

Fenerbahçe'de sonradan oyuna giren İrfan Can Kahveci ile Maximin işbirliği golü getirdi. İrfan'ın pasında topla buluşan Maximin, iki kişiyi oyundan düşürdükten sonra 62. dakikada golü buldu ve Fenerbahçe'yi 2-1 öne geçirdi.

3 maç sonra gol geldi

Sezonun ikinci haftasında Göztepe ile İzmir'de karşılaşan sarı-lacivertli ekip, 90 dakika sonunda sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılırken, bu maçın ardından rakip sahada Çaykur Rizespor'u 5-0, Kasımpaşa'yı 2-0 ve Antalyaspor'u da 2-0'lık sonuçlarla mağlup etti. Jose Mourinho'nun ekibi, ligde deplasmanda çıktığı son 3 maçı da gol yemeden kazanmıştı. Samsunspor maçında ise bu istatistik sona erdi.

Soner Aydoğdu beraberliği getirdi

Fenerbahçe oyunun son bölümüne önde girerken karşılaşmanın 88. dakikasında Samsunspor beraberliği yakaladı. Samsunspor'da 88. dakikada Soner Aydoğdu uzaktan çektiği şutla skoru 2-2'e getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler