"Fenerbahçe karşısında doğru oynadık"

15.03.2015 - 21:33 | Son Güncellenme: 15.03.2015 - 21:33

Beşiktaş Başantrenörü Ömer Buharalı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe'yi 91-84 yendikleri derbi maçta doğru bir basketbol oynadıklarını ve bunun da karşılığını aldıklarını söyledi.

Beşiktaş İntegral Arena'daki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Buharalı, Fenerbahçe karşısında hiç geri adım atmadıklarını belirtti.

"Fenerbahçe'yi normal sezonda aynı takım iki kez en son ne zaman yendi bilmiyorum" diyen siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, "Fenerbahçe gerçekten de yenmesi zor bir takım. Özellikle hücum silahları çok yüksek. Bugün hiç geri adım atmadık. Kimilerine göre Allah'ın yardımı, kimilerine göre şans da olsa yüksek yüzdeyle de şut attık. Doğru oynadık ve doğru oynamamızın da karşılığını aldık" diye konuştu.  

Buharalı, Fenerbahçe karşısında hızlı bir basketbol oynadıklarını kaydederek, "Onların hızlı basketbolu daha tehlikeliyken biz, onların silahıyla cevap verdik. Bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum. Hepsi harika iş yaptılar. Önümüzde 5 maç kaldı. Bizim hedefimiz play-off'a girmek" ifadelerini kullandı.  

Genç oyuncu ağırlıklı bir kadroya sahip olduklarını da vurgulayan Buharalı, "Bu maçın değerli olması için önümüzdeki maçlarda da galibiyetlerin gelmesi gerekiyor. Herkese çok teşekkür ediyorum. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.   

Siyah-beyazlı basketbolcu Frida Eldebrink ise bugün çok iyi bir takıma karşı zor bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Eldebrink, maçla ilgili "Bizim için çok zor bir maçtı ama hem savunmada hem de hücumda çok iyi oynadık. Özellikle maçın başından itibaren çok iyi ritm bulduk. Bugün çok hızlı bir basketbol oynadık ve bu da bizim en güçlü yanımız" değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler