Fenerbahçe Konferans Ligi kadrosuna kimleri bildirecek? Listeden kimler çıktı, kimler eklendi?

01.02.2022 - 23:52 | Son Güncellenme: 02.02.2022 - 00:20

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi listesi merak edilmeye başlandı. Sarı-Lacivertliler liste verildi mi, kimler var, kim eklendi? İşte detaylar...

Fenerbahçe Konferans Ligi kadrosuna kimleri bildirecek? Listeden kimler çıktı, kimler eklendi?

AJANSSPOR PLUS

Yeni transferlerden sonra Fenerbahçe'de UEFA Avrupa Ligi'nde kadrosuna giren ve çıkan oyuncular merak konusu olmaya başlandı. İşte Fenerbahçe'nin yeni transferleri ve en son UEFA'ya verilen oyuncu listesi...

UEFA listesi son günü ne zaman?


Galatasaray ile Fenerbahçe'nin kış dönemi transferlerinden oluşan yeni listeyi 3 Şubat 2022 TSİ 02.00'a kadar UEFA'ya bildirmesi gerekiyor. 3 Şubat tarihinden sonra yapılacak transferler ise UEFA listesine eklenemeyecek. Avrupa Ligi listesinde olmayacak oyuncular sadece Süper Lig'de boy gösterebilecekler. 

En fazla kaç oyuncu eklenebilir?


UEFA Avrupa Ligi listesine yeni transferler arasından sadece 3 oyuncu eklenebilecek. Geri kalan transferler ise listeye eklenemeyecek. 

Fenerbahçe'nin son UEFA listesi


“Altay, Berke, Osman Ertuğrul Çetin, Nazım, Kim Min Jae, Szalai, Tisserand, Serdar Aziz, Novak, Gustavo, Sosa, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan, Mesut Özil, Muhammed Gümüşkaya, Ferdi, Zajc, Max Meyer, Pelkas, Osayi-Samuel, Diego Rossi, Valencia, Berisha – B Listesi: Arda Güler, Arda Okan Kurtulan, Bartu, Melih, Fatih.”

Senin için hazırladığımız haberler