Fenerbahçe kritik eşiği atlattı

21.10.2020 - 12:19 | Son Güncellenme: 21.10.2020 - 12:19

Son dakika Fenerbahçe haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe kritik eşiği atlattı. Sarı-lacivertli takım sezon sonunda teknik adam olarak mutlu sona ulaşıp 6 yıllık hasrete son verebilecek mi? Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe kritik eşiği atlattı

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla giren Fenerbahçe’de ilk 5 haftada alınan saha sonuçlarının sevinci yaşanıyor. 18 transfer yapan ve 10’u kiralık toplam 22 oyuncu ile yollarını ayıran sarı lacivertli ekip sancılı süreci sorunsuz atlattı.

 

Yeni bir takım olmanın verdiği sıkıntıları yaşamayan ve takımın aile havasına girmesi ile şu ana kadar 3 galibiyet 2 beraberlik alan Fenerbahçe 11 puan topladı.

Teknik direktör Erol Bulut ve ekibi oyuncu grubunu iyi çalıştırırken oyun sistemi de değişti.

4-2-3-1 sistemi ile maçlara çıkan Fenerbahçe’de geçmiş yıllara göre oyundaki en önemli farkların başında rakibe pres yapılması oldu. 45 yaşındaki teknik adam sezon boyunca sisteminin ana parçalarından olan şok presten vazgeçmeyecek.

Bulut ile orta saha oyuncularına büyük görevler düşerken özellikle Gustavo, Ozan ve Sosa üçlüsü 40 maçlık maratonda sarı lacivertlilerin en kilit isimleri olacak. Bu oyuncuların ortaya koyacağı performans Fenerbahçe’nin yolunu çizecek.

Savunma ve orta sahada büyük oranda sorunlarını çözen sarı lacivertlilerde hücumda üretkenlik sorunu, son vuruşlardaki eksiklikler ve bireysel hatalar göze çarpıyor. Hataların tespitini yapan Erol Bulut oyuncuları ile toplantılar yaparak eksik noktaları en aza indirmek için çaba sarfediyor.

 

6 sezonluk şampiyonluk hasreti bulunan Fenerbahçe her hafta futbol olarak üzerine koyarak gidiyor. Çok geniş bir kadroya sahip olan sarı lacivertliler bu sezon taraftarına umut veriyor.

Kompakt futbol için biraz zamana ihtiyacı bulunan sarı lacivertli camiada Kasım ayının ortalarında daha iyi bir Fenerbahçe’nin sahada olacağı görüşü hakim.

Bakalım Erol Bulut futbolcuyken şampiyonluk yaşadığı Fenerbahçe’de sezon sonunda teknik adam olarak mutlu sona ulaşıp 6 yıllık hasrete son verebilecek mi?

Senin için hazırladığımız haberler