Fenerbahçe Beko, Arturs Zagars ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

11.09.2023 - 16:05 | Son Güncellenme: 11.09.2023 - 16:58

Son dakika transfer haberleri... Basketbol Süper Ligi takımlarından Fenerbahçe Beko, Letonyalı Arturs Zagars ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Detaylar.

Fenerbahçe Beko, Arturs Zagars ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko, bir oyuncuyla daha anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, Arturs Zagars ile anlaştı

Macijauskas'ın haberine göre Sarı-Lacivertliler, FIBA 2023 Dünya Kupası'nda Letonya ile etkileyici bir performans sergileyen 2000 doğumlu oyun kurucu Arturs Zagars ile anlaşmaya vardı.

Sözleşme 3 yıl

Anlaşmaya göre Fenerbahçe Beko'nun, Lietonyalı yıldız ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. Ayrıca transferin tamamlanmasından sonra oyuncunun, Litvanya ekibi Wolves BC'ye kiralık olarak gönderilmesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe taraftarı Letonyalı yıldızı istiyor!
Habere Git

Fenerbahçe taraftarı da Zagars'ı istiyordu

Fenerbahçe taraftarları da, sosyal medya üzerinden FIBA 2023 Dünya Kupası'nda Letonya ile etkileyici bir performans sergileyen 2000 doğumlu oyun kurucu Arturs Zagars'ı takımlarında görmek istediklerini belirten gönderiler paylaşmıştı.

Dünya Kupası'nda herkesin dikkatini çekti

NBA yıldızı Kristaps Porzingis'ten yoksun Dünya Kupası'na kanadı kırık gelen Letonya'da turnuvanın yıldızı son olarak Litvanya Ligi'nde Nevezis-Optibet forması giyen 1.90'lık guard Arturs Zagars oldu. 23 yaşındaki oyuncu 6 maçta forma giydiği turnuvada 14.2 sayı, 6.0 asist ortalamları ile mücadele etti.

İspanyol ekibi alt yaştan kaptı

Letonyalı oyun kurucu henüz 17 yaşındayken İspanya Ligi ACB'nin önde gelen ekiplerinden Joventut Badalona ile uzun süreli bir sözleşmeye imza attı. Burada geçirdiği dönemde 2018-2019 sezonunda İspanyol ekibi CB Prat, 2021-2022'de ise Alman ekibi Basketball Lowen Braunschweig'da kiralık oynayan Zagars sonrasında İspanyol ekibinden ayrıldı.

İlgini Çekebilir
Ülker, Fenerbahçe'nin Atatürk kararından memnun
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler