Fenerbahçe-Gaziantep FK Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Muhtemel 11'ler...

12.08.2023 - 09:41 | Son Güncellenme: 13.08.2023 - 08:08

Konferans Ligi'nde Maribor'u yenen Fenerbahçe, sezonun ilk Süper Lig maçında Gaziantep FK ile karşılaşıyor. Peki maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar.

Fenerbahçe-Gaziantep FK Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Muhtemel 11'ler...

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in ilk hafta mücadelesinde Gaziantep FK'yi ağırlayacak. Ülker Stadyumu'nda bu akşam saat 21.45'te oynanacak karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Mücadeleyi beIN Sports HD1 naklen yayınlayacak.

Fenerbahçe, Avrupa'da 3'te 3 yaptı

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne 2. elemeden başlayan sarı-lacivertliler, sezon öncesi çıktığı 3 karşılaşmayı da kazandı.

İsmail Kartal'ın ekibi son olarak Slovenya temsilcisi Maribor'u sahasında 3-1 mağlup etti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Macar sağ kanat!
Habere Git

Gaziantep FK deprem sonrası ilk kez lig maçına çıkıyor

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle geçtiğimiz sezon ligin kalanında mücadele edemeyen Gaziantep FK, 4 Şubat'ta çıktığı Antalya deplasmanından sonra ilk kez Süper Lig maçında boy gösterecek.

Transfer döneminde kadrosuna önemli yıldızları dahil eden ve son olarak dün Manchester United'ın Brezilyalı futbolcusu Fred'in transferi konusunda İngiliz kulübüyle anlaşıldığını açıklayan sarı-lacivertli ekip, bu oyuncu dışında 9 isimle anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe'nin yeni sezon transferleri

Edin Dzeko, Sebastian Szymanski, Rodrigo Becao, Ryan Kent, Alexander Djiku, Dusan Tadic, Mert Müldür, Bartuğ Elmaz ve Umut Nayir'i transfer eden Fenerbahçe; Arda Güler, Bruma, Diego Rossi, Attila Szalai, Enner Valencia, Mergim Berisha, Dimitrios Pelkas ve Ally Samatta ile yollarını ayırdı.

İlgini Çekebilir
Flaş | Çebi, Talisca için Al-Nassr'a teklif yaptı!
Habere Git

Lincoln Henrique'nin lisansı donduruldu

Sarı-lacivertli kulüp; Joao Pedro ve Tiago Çukur'u başka takımlara kiralık olarak gönderirken sakatlığı bulunan Lincoln Henrique'nin lisansını da devre arasına kadar dondurdu.

İki takım bugüne kadar 1'i Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 9 resmi maçta karşı karşıya geldi. Fenerbahçe bu mücadelelerden 7 galibiyetle ayrılırken, Gaziantep FK ise 2 galibiyet elde etti. Sarı-lacivertli takım, sahasında oynadığı 5 maçta ise rakibini mağlup etmeyi başardı.

Memik Yılmaz: "Gaziantep'e yakışır bir şekilde çıkıp oynayacağız"

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, yarın Fenerbahçe ile oynayacakları maçla ilgili, "Şehrimiz böyle bir galibiyete hasret. Umutluyuz, heyecanlıyız." dedi. Yılmaz, AA muhabirine, geçen sezon 6 Şubat'taki depremler nedeniyle ligden çekildiklerini anımsattı.

İlgini Çekebilir
Messi durmuyor, durdurulamıyor!
Habere Git

Yeni sezon için hazırlıklarını yaptıklarını aktaran Yılmaz, şunları kaydetti:

"İlk maçımız Fenerbahçe ile olacak ve çok heyecanlıyız. Gaziantep'e yakışır bir şekilde çıkıp mücadelemizi yapacağız inşallah. Şehrimiz böyle bir galibiyete hasret. Umutluyuz, heyecanlıyız, Gaziantep'e yakışır bir şekilde çıkıp oynayacağız inşallah."

Muhtemel 11'ler

  • Fenerbahçe: Altay Bayındır, Osayi-Samuel, Becao, Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Zajc, İsmail Yüksek, Tadic, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Dzeko

  • Gaziantep FK: Batuhan, M'Bakata, Ertuğrul, Djilbodji, Khacef, Jevtovic, Furkan, Maxim, Gradel, Markovic, Riascos
Senin için hazırladığımız haberler