Fenerbahçe ligi onunla bitirecek

05.04.2020 - 14:04 | Son Güncellenme: 05.04.2020 - 14:04

Ersun Yanal'la yollarını ayırdıktan sonra yeni bir teknik adamı göreve getirmeyen Fenerbahçe, ligi hangi hocayla tamamlayacak? Şenol Çorlu ismi gündemde mi? İşte detaylar...F

Fenerbahçe ligi onunla bitirecek

İlk olarak Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs salgını tüm dünyada hayatı durma notkasına getirdi. Hayatın her alanını vuran salgın ile birlikte ligler geçici olarak ertelenmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu maçların en erken Haziran ayı başında oynanacağını duyursa da koronavirüsün hayata etkisine göre liglerin akıbetine karar verilecek.

Ligler ertelenmeden önce Fenerbahçe’de Ersun Yanal ile yollar ayrılmış ardından Yukatel Denizlispor ve İttifak Holding Konyaspor maçlarına geçici olarak Pro-Lisans sahibi olmayan yardımcı antrenör Zeki Murat Göle ile çıkılmıştı.

Kalan 8 haftanın devam etmesi halinde Fenerbahçe, TFF talimatlarına göre Pro-Lisans sahibi teknik adam ile maçlara çıkabilecek. Bu durumu gündemine alan Fenerbahçe’de geçici teknik adamlık konusunda plan belirlendi.

Sarı lacivertli yönetim ligin devam etmesi durumunda takımı alt yapıda görev yapan pro lisans sahibi teknik direktör Şenol Çorlu’ya emanet edecek. Çorlu ile sezon tamamlanacak ve yeni sezona yeni yapılanma ile girilecek.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

*Şenol Çorlu

Senin için hazırladığımız haberler