Fenerbahçe: ''Maç yayını sona ermiştir!''

Ali Bozkurt
20.10.2021 - 00:40 | Son Güncellenme: 20.10.2021 - 11:21

Fenerbahçe, Trabzonspor maçı sonrası tepkilere devam ediyor. FB TV'de Trabzonspor maçının tekrarını veren Fenerbahçe, maçı 23. dakikada sona erdirdi ve maçın o dakikada bittiğini açıkladı. İşte o detaylar...

Fenerbahçe: ''Maç yayını sona ermiştir!''

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının tekrarını yayınlayan FBTV, tekrar yayınını 23. dakikada sona erdirdi. Görüntü sonrası Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar

Fenerbahçe: ''FB TV, Trabzonspor maçının tekrar yayınını 23. dakikada sona erdirdi: "Maçın 23. dakikasından sonra bizim için futbol bitmiştir. Bu yaşananlar futbol değildir, bunun ne olduğu tüm kamuoyunun takdiridir."
 

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik: "Bir ilki yaşıyoruz. Bu akşam kendi kanalımızda ilk kez kendi takımımızın maçını yarıda kestik. Bizim için maç adaletin bittiği yerde bitmişti. Camia olarak bu maça dair tavrımızın kararlılıkla devam edeceğini vurgulamak istiyoruz."

Erol Bilecik: "Taraftarlarımızın içi rahat olsun. Bize güvenenleri asla yarı yolda bırakmayız. Gerek saha içinde gerek saha dışında hakkımızı korumak için mücadelemizi sürdüreceğiz. 23. dakika itibarıyla bir maç değil, adeta senaryosu çok önceden yazılmış bir film izledik. Maç, maç olmaktan çıktı ve bir hakemin futbolculardan rol çaldığı, sonuca direkt etki ettiği ve bizim hakkımızın yendiği bir olaya dönüştü. Bir hakemin bir takımın futbolcularına kin ve hırsla bakması Türk futbolu adına oldukça endişe verici. Fenerbahçe demek, milyonlarca yürek demektir. Fenerbahçe, yoluna çıkan herkesle tüm camiasıyla baş etmeyi çok iyi bilir. Sevgili Fenerbahçeliler, hırsızlığın en kötüsü alın terini çalmaktır. Bir hatalı düdük, yıllar geçse de unutulmaz. Bu maç da onlarca hatalı düdükle tarihe haksızlık olarak kazındı."

Senin için hazırladığımız haberler