Corendon Alanyaspor'da Candeias, Fenerbahçe Maçı Öncesi Konuştu

Orhan Gülek
16.03.2023 - 14:57 | Son Güncellenme: 16.03.2023 - 15:00

Corendon Alanyaspor'un başarılı futbolcusu Daniel Candeias, taraftarlardan Fenerbahçe maçında tribünleri doldurup kendilerine destek olmalarını istedi.

Corendon Alanyaspor'da Candeias, Fenerbahçe Maçı Öncesi Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Alanyaspor, 19 Mart Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Bu zorlu müsabakanın hazırlıklarını tesislerinde sürdüren Akdeniz ekibinde Candeias, mücadeleye ilişkin kulüp kanalına açıklamalarda bulundu.

"3 puanı geri almaya çalışacağız"

Zor bir maçın kendilerini beklediğini belirten 35 yaşındaki futbolcu, "Bizim için zor olacak bir maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Maça iyi konsantre olup Ankara’da kaybettiğimiz 3 puanı geri almaya çalışacağız." dedi.

"Fenerbahçe ve Galatasaray gibi büyük maçlarda stadyum doluyor"

Alanyaspor taraftarlarına seslenen Candeias, "Taraftarlarımızın maça gelip bizi desteklemesini istiyorum. Stadyumu doldurup bizim kazanmamıza yardımcı olsunlar. Tabii ki Fenerbahçe ve Galatasaray gibi büyük maçlarda stadyum doluyor ama taraftarlarımızın hepsinin destek vermesini istiyoruz. Taraftarlarımız tamamen bize odaklansın, bizler de bu maçı bir şekilde kazanmanın yollarına bakalım." ifadelerini kullandı.

Candeias'ın performansı

Bu sezon Alanyaspor formasıyla 21 maça çıkan Candeias, 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler