Fenerbahçe, Alanyaspor Deplasmanında! İşte İlk 11'ler...

İsa Kethüda
19.03.2023 - 08:20 | Son Güncellenme: 19.03.2023 - 18:03

Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşıyor. İşte Alanyaspor-Fenerbahçe maçının ilk 11'leri.

Fenerbahçe, Alanyaspor Deplasmanında! İşte İlk 11'ler...

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'ın deplasmanda Konyaspor'a 2-1 mağlup olmasının ardından puan farkını azaltmak isteyen ve milli araya moralli girmek isteyen Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında bu akşam deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak.

Hakem Mete Kalkavan

Kırbıyık Holding Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Karşılaşmayı ise beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

Ligde geçtiğimiz haftayı bay geçen sarı-lacivertliler, son olarak Yukatel Kayserispor'u deplasmanda 2-1 yenmişti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan çok sert Lale Orta açıklaması! "Bu bir itiraftır"
Habere Git

Fenerbahçe puan farkını azaltmak istiyor

60 puanlı lider Galatasaray'ın arkasında 2 maç eksikle 51 puanla 2. sırada bulunan Fenerbahçe, rakibinin puansız kapattığı haftayı galibiyetle kapatarak puan farkını azaltmayı hedefliyor.

İki takım arasında İstanbul'da ilk yarıda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 5-0 kazanmıştı.

Son 6 maçta 16 puan

Fenerbahçe, ligde oynadığı son 6 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmedi. Sarı-lacivertliler, söz konusu müsabakalarda 5 galibiyet ve 1 beraberlikle 16 puan topladı.

İlgini Çekebilir
TFF milli maça Passolig istedi Bursalılar isyan etti
Habere Git

Fenerbahçe'de 5 eksik

Fenerbahçe, zorlu deplasmanda 4 oyuncusundan faydalanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Attila Szalai'nin yanı sıra sakatlıkları bulunan Luan Peres, Nazım Sangare, Michy Batshuayi ve Lincoln Henrique forma giyemeyecek.

7 isim sınırda

Fenerbahçe'de 7 oyuncu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Sarı-lacivertlilerde Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Mert Hakan Yandaş, Ferdi Kadıoğlu, Miha Zajc, Emre Mor ve Willian Arao forma giymesi ve kart görmesi durumunda Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

Fenerbahçe ile Corendon Alanyaspor 14. randevuda

Alanyaspor, Süper Lig’e yükseldiği 2016 yılından itibaren karşılaştığı Fenerbahçe ile 14. kez mücadele edecek. Geride kalan 13 maçta sarı-lacivertliler 7 galibiyet elde ederken, turuncu-yeşilliler de 3 kez üstünlük sağlayabildi. 3 müsabaka ise berabere sona erdi. Kanarya’nın 28 golüne, Akdeniz temsilcisi 14 golle yanıt verdi. Bu sezon ligin ilk yarısında Kadıköy’de oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe, 5-0’lık skorla kazanmıştı.

İlgini Çekebilir
Kartal derbiye moralli uçuyor
Habere Git

Deplasman karnesi

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de bu sezon deplasmanda 11 karşılaşmaya çıktı. Bu mücadelelerde 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan Kanarya, 23 puan topladı. Rakip filelere 23 gol atan sarı-lacivertliler kalesinde 10 gol gördü. Fenerbahçe, deplasmanda oynadığı son 5 müsabakada ise mağlubiyet yüzü görmezken; 4 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Geçtiğimiz sezon Alanya’da oynanan maçta Fenerbahçe, rakibini 5-2’lik skorla yendi.

İlk 11'ler

  • Alanyaspor (Muhtemel): Runarsson, Candeias, Furkan, Feddal, Yusuf, Umut, Lusamba, Efecan, Efkan, Cavaleiro, Koka

  • Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Gustavo, Oosterwolde, Arao; İrfan Can, İsmail, Rossi, Joao Pedro, Valencia.

Alanyaspor eksikleri

Ev sahibi Alanyaspor’da Fenerbahçe’ye karşı bu akşam, Ankaragücü maçında cezalı duruma düşen Leroy Fer forma giyemeyecek. Fer’in yerine Lusamba’nın oynaması bekleniyor. Sakatlığı bulunan Fatih Aksoy’un ise henüz durumunun netleşmediği belirtildi. Akdeniz ekibinde ayrıca Fatih’le birlikte Umut Güneş ve Yusuf Özdemir, kart sınırındaki oyuncular. Bu isimlerden kart görenler, ligde Giresunspor deplasmanında takımdaki yerlerini alamayacaklar.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de ayrılık! Genç hocanın görevine son verildi!
Habere Git

VAR hakemi belli oldu

Alanyaspor - Fenerbahçe karşılaşmasının VAR hakemi açıklandı.

  • VAR: Hakan Ceylan
  • AVAR: Volkan Bayarslan
  • AVAR: Mustafa Emre Eyisoy
Senin için hazırladığımız haberler