Fenerbahçe miniklerin hayalini gerçekleştirdi

Feride Kara
18.09.2022 - 20:31 | Son Güncellenme: 18.09.2022 - 20:36

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Alanyaspor ile karşılaşırken tedavisini sürdüren 9 yaşındaki minik Utku tablet ile seremonideki yerini aldı.

Fenerbahçe miniklerin hayalini gerçekleştirdi

SBÜ Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisini sürdüren 9 yaşındaki minik Utku, tablet ile Fenerbahçeli futbolcu Szalai ile seremonideki yerini aldı.

Fenerbahçe'den açıklama

Kulübümüz, bu sezon itibarıyla hastanede tedavi altında olan çocukların yaşıtları gibi seremoniye çıkma hayalini gerçekleştirmeye devam ediyor.
 
Futbol takımımızın Corendon Alanyaspor ile karşılaştığı maçta SBÜ Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisini sürdüren 9 yaşındaki minik Utku, tablet ile seremonideki yerini aldı.

Utku, görüntülü olarak futbolcularımızla, teknik direktörümüzle, stadımızı dolduran bize sonsuz desteğini gösteren ve ekranları başında maçı takip eden taraftarlarımızla buluştu.
 
Fenerbahçe ailesi olarak Utku’ya bir kez geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; en kısa zamanda sağlığına kavuşarak mabedimize, futbolcularımızın elinden tutarak seremoniye çıkacağı maçımıza heyecanla bekliyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler