Fenerbahçe, Göztepe'ye Kiraladığı Emir Ortakaya'yı Geri Çağıracak

Akın Ungan
01.11.2022 - 13:51 | Son Güncellenme: 01.11.2022 - 14:04

Yabancı kuralı yüzünden kadro planlamasında zorlanan Fenerbahçe, sezon başında Göztepe'ye kiraladığı Emir Ortakaya'yı Ocak ayında geri çağıacak. İşte detaylar.

Fenerbahçe, Göztepe'ye Kiraladığı Emir Ortakaya'yı Geri Çağıracak

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Gustavo Henrique ve Luan Peres'in sakatlıkları nedeniyle savunma hattını kurmakta zorlanıyor. UEFA Avrupa Ligi nedeniyle sık maç yapan takımda yorgunluklar ve sakatlık riski Portekizli teknik adamı düşündürmeye başladı. Bu konu üzerinde çalışmalarını başlatan Sarı-Lacivertli yönetim, devre arasında düğmeye basacak.

Fener, Emir'i geri çağıracak

Gazeteci Ahmet Konanç’ın haberine göre Fenerbahçe, sezon başında TFF 1. Lig ekiplerinden Göztepe’ye kiraladığı genç stoperi Emir Ortakaya’yı Ocak ayında geri çağırmayı planlıyor.

Göz-göz’de göz dolduruyor

18 yaşındaki genç stoper, bu sezon Göztepe formasıyla 10 maça çıktı. Bu maçların tümünde 90 dakika sahada kalan Emir Ortakaya, 2 karşılaşmada sarı kart gördü. Ortakaya, gösterdiği performansıyla göz doldurdu.

İki mevkide oynayabiliyor

Sol ayaklı futbolcu, hem stoper hem sol bek mevkilerinde oynayabiliyor. Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Emir Ortakaya'nın Ocak ayında geri dönmesi durumunda Luan Peres'in alternatifi olabileceği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Eyvah yine Bebek!
Habere Git

Emir Ortakaya, U15’ten U19 yaş grupları arasına kadar genç milli takım kadrolarında yer aldı. Milli forma ile 31 maça çıkan 18 yaşındaki stoper, toplam 4 gol atmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler