Fenerbahçe'den üyelere çağrı: Peşini bırakmayacağız

İsmail Keles
26.11.2023 - 18:15 | Son Güncellenme: 26.11.2023 - 18:18

Fenerbahçe üyelerine çağrıda bulundu ve yıllardır yapılan sistematik hataların artık diğer kulüpler tarafından da dile getirildiği vurgulandı. Sarı-Lacivertliler, mücadeleye devam edeceklerini ve iddiaların peşini bırakmayacaklarını duyurdu.

Fenerbahçe'den üyelere çağrı: Peşini bırakmayacağız

AJANSSPOR - HABER

"Fenerbahçe aidiyeti ve bağlılığını kongre üyeliği ile taçlandırmış, milyonlarca Fenerbahçe taraftarının resmi temsilcisi olmuş Kıymetli Üyemiz" diyerek üyelere çağrıda bulunulan açıklamada, 

"Yıllardır saha içi ve dışında en büyük haksızlıklara maruz kalan, yarıştan hakemler eliyle koparılan Fenerbahçemiz bu sezon da sistematik bir şekilde haksızlıklara maruz bırakılmaktadır" denildi. 

"Artık kulüpler de bu haksızlıkları dile getiriyor"

Futbol takımının sahada, kulübün ise saha dışında mücadele ettiği belirtilirken şu ifadelere yer verildi, 

"Nitekim Futbol Takımımızın rakipleriyle sahada; kulübümüzün adaletsizlikler ve çürümüş sistemle saha dışında verdiği mücadele, hepimizin malumu.

Uzun zamandır isimler, görevler, alanlar değişse de Fenerbahçe’ye hiç değişmeden uygulanan öteleme, haksızlıklarla yüz yüze bırakma, adaletsiz yaklaşım gerçeği ilk kez bu kadar gün yüzüne çıkıyor.

Hakem camiasında son dönemde yaşanan bir istifanın ardından kamuoyuna yapılan daha önce eşi benzeri görülmemiş açıklamalar, spor programlarında konuşulan iddialar, hakem yönetimlerine dair yorumların tamamının ortak noktası yıllardır camiamızın dile getirdiği, maruz bırakıldığımız sistematik haksızlıklardır.

Geldiğimiz nokta itibarıyla bu durum artık kulüpler, teknik adamlar, futbolcular, medya, spor kamuoyu tarafından çok daha yüksek sesle dillendirilmeye başlandı."

"Türkiye'nin sorgusuz sualsiz yeniden yapılanmaya ihtiyacı var"

Türkiye'nin yeni bir yapılanmaya ihtiyacı olduğu vurgulanan açıklamada, "Türkiye’nin sorgusuz sualsiz temiz futbol anlayışı doğrultusunda yeniden yapılanmaya ihtiyacı olduğu artık yadsınamaz bir gerçektir. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak biz bu yolda sonuna kadar mücadele edeceğiz. 

İddiaların peşini bırakmayacağız ve tüm araştırmaların en ince ayrıntısına kadar yapılması konusundaki kararlılığımızı atacağımız adımlarla göstereceğiz.

Yönetim Kurulumuz, bu anlayışla içinde bulunduğumuz sezonda hem şampiyonluk için hem de saha dışında temiz ve adil ülke futbolu için ciddi bir mücadele vermektedir" denildi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin yıldızı, Rus ve Arap basınında gündem oldu
Habere Git

Fenerbahçe'den üyelere destek çağrısı

Açıklamanın sonunda ise kulübün tarihi boyunca tek başına kalmak pahasına doğru bildiğinden dönmediğine vurgu yapıldı ve 

"Şunu biliyoruz ki; 

Fenerbahçe tarihi boyunca tek başına kalmak pahasına doğru bildiğinden dönmemiş, gereken mücadeleyi vermiş, 3 Temmuz saldırısı dahil her tür zorluğa göğüs germiştir.

Fenerbahçe’nin hakemleri de yenmeye mecbur bırakıldığı bu adaletsiz sistem ve sistematik kötülükle, artık camia olarak topyekûn mücadele zamanı çoktan gelmiştir. Sonuna kadar mücadele etmekten geri durmayacağız.

Siz kıymetli üyelerimizden ricamız, 

Her şeyin farkında olma refleksinden vazgeçmeden, tribünde, sosyal medyada, deplasmanlarda ve Fenerbahçe’nin olduğu her yerde omuz omuza, bir ve bütün olmamızdır.

Kulübümüzün verdiği mücadele konusunda farkındalık yaratmanız, Fenerbahçemizin başarıya ve dolayısıyla huzura ulaşmasını, ilerlemesini yıllardır sistematik olarak engelleyen bu düzene son vermenin en önemli unsuru olacaktır.

Odağımıza Fenerbahçemizi koyup, zorlu süreçlerde eşsiz desteğinizle Takımımızın yanında olup hedeflerimiz yolunda adım adım yürümemize destek olmanız, sahip çıkmanız her dönemden daha büyük önem taşımaktadır" ifadeleriyle üyelere destek çağrısı yapıldı. 

Senin için hazırladığımız haberler