Fenerbahçe, sosyal medyadan ne kadar gelir elde etti?

09.06.2021 - 17:26 | Son Güncellenme: 09.06.2021 - 17:36

Son dakika spor haberleri... Fenerbahçe'nin sosyal medya geliri ne kadar? Ali Koç, 'Fenerbahçe sosyal medyadan ne kadar kazandı' sorusunu yanıtladı.

Fenerbahçe, sosyal medyadan ne kadar gelir elde etti?

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 25-26 Haziran’da yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul öncesi Fenerbahçe muhabirleriyle bir toplantı gerçekleştirmişti. Koç, bu defa da ekonomi basınıyla buluştu. 

Fenerbahçe, Youtube'dan ne kadar para kazandı?

3 Haziran 2018'de başkanlık koltuğuna oturan Ali Koç dönemindeki Fenerbahçe'ye gelir yaratan projelerden biri de sosyal medya oldu. Özellikle son dönemde Youtube abone sayısını artıran sarı - lacivertli kulüp 2 milyon aboneye dayandı. Başkan Koç, Youtube üzerinden 5-6 milyon Türk Lirası gelir elde ettiklerini vurguladı. Amaçlarının ise 150-200 milyon Türk Lirası olduğunu belirtti.

Amaç yeni Pelkas ve Szalai'ler bulmak

Kripto para piyasasına gireceklerini bildiren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç futbol takımında gerçekleştirmek istedikleri anlayışı da duyurdu. Başkan Koç, 3.5 milyon Euro alan oyuncuların daha sonrasında elde çıkarılamadığını ifade ederken Atilla Szalai ve Dimitris Pelkas’ı rol model olarak gösterdi. Bu iki oyuncu gibi 1.5 milyon Euro’ya alıp yıllık 600 bin Euro maaş karşılığında oynatıp daha sonrasında iyi bedellere satılabilecek oyuncuları bulmak istediklerinin altını çizdi.

Maç başı sistemi de değişti

Fenerbahçe Ali Koç ayrıca futbolculara eski yıllarda ödenen maç başı ücretlerinde değişikliğe gittiklerini söyledi. Yeni sistemde oyuncular sonradan sahaya girseler de en az 45 dakika oynamaları gerektiğini ifade etti. Koç, yabancı oyunculara ev, araba ve uçak bileti verilmediğini de vurguladı.
 

Senin için hazırladığımız haberler