Fenerbahçe- Giresunspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

Ali Bozkurt
12.11.2022 - 08:35 | Son Güncellenme: 12.11.2022 - 16:06

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Giresunspor'u konuk ediyor. Maç hangi kanalda, muhtemel ilk 11'ler ve hakemi kim gibi detaylar haberde.

Fenerbahçe- Giresunspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, bugün ülke genelinde yapılacak olan deprem tatbikatı öncesinde Giresunspor'u kendi sahasında konuk edecek. Fenerbahçe - Giresunspor maçı bitimiyle birlikte deprem tatbikayı başlayacak. Grip olduğu için son antrenmana katılmayan Valencia ilk 11'de yer aldı. Peki maç ne zaman ve hangi kanalda?  İşte detaylar...

Fenerbahçe - Giresunspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

 Zorlu müsabaka Ülker Stadyumu'nda oynanacak. Kritik mücadelede Arda Kardeşler görev alacak. Fenerbahçe - Giresunspor maçı 17.00'da başlayacak. Ayrıca karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

İlk 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Serdar Aziz, Szalai, Alioski, Arao, Zajc, Rossi, İrfan Can, Valencia, Pedro

Giresunspor: Onurcan Piri, Görkem, Arias, Alexis, Alper, Campuzano, Mejia, Serginho, Kuwas, Borja, Bajic

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı... 3 futbolcu için teklif
Habere Git

Fenerbahçe'de eksikler kimler?

Fenerbahçe, Giresunspor karşısında 6 futbolcusundan yararlanamayacak. Sakatlıkları bulunan İrfan Can Eğribayat, Lincoln Henrique, Gustavo Henrique, Mert Hakan Yandaş ve Luan Peres, Giresunspor karşısında forma giyemeyecek. Bu oyuncuların yanı sıra Demir Grup Sivasspor müsabakasında çift sarı kartla oyundan atılan Michy Batshuayi, cezası sebebiyle kadroda yer alamayacak.

Fenerbahçe'de 2 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Sarı-lacivertlilerde Miguel Crespo ile Ferdi Kadıoğlu, Giresunspor karşısında kart görmeleri durumunda Trabzonspor deplasmanında takımlarını yalnız bırakacak.

Maçın hakemi belli oldu

Fenerbahçe ile Giresunspor arasında oynanacak olan mücadelede hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler'in yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Müsabakanın 4. hakemi olarak ise Suat Arslanboğa görev yapacak.


VAR: Koray Gençerler

AVAR: Serkan Tokat

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Jorge Jesus kuralları... Samandıra yasakları
Habere Git

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Enner Valencia'nın durumu son antrenmanda netlik kazanacak. Süper Lig'de gol krallığı yarışının zirvesinde bulunan Ekvadorlu santrfor, dün gerçekleştirilen antrenmana gribal enfeksiyon sebebiyle katılamadı.

Deprem tatbikatı saat kaçta?

Türkiye genelinde yapılacak olan Deprem Tatbikatı 12 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 18.57'de gerçekleşecek.

Senin için hazırladığımız haberler