Fenerbahçe TFF'yi ibra edecek mi? Koç oyunu kürsüde ilan etti

Orhan Gülek
28.07.2021 - 13:33 | Son Güncellenme: 28.07.2021 - 13:42

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF Genel Kurulu'nda gündemden düşmeyen yayıncı krizi ve TFF'nin ibra edilip edilememesi hakkında açıklamada bulundu.

Fenerbahçe TFF'yi ibra edecek mi? Koç oyunu kürsüde ilan etti

AJANSSPOR - HABER

Ankara’da düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurulu başladı. TFF Başkanı Nihat Özdemir, genel kurulda açıklamalarda bulunurken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'da TFF Genel Kurulu'nda söz isteyerek kürsüye geldi.

"Fenerbahçe'den özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum"

Ali Koç, Kulüpler Birliği tarafından yayınlanan bildirinin sadece kendisine mal edildiğinin altını çizerek "İki hafta önce, 19 kulübün yaptığı açıklama şahsıma mal edildi. Çok yazıktır ki TFF yönetiminde olan bazı arkadaşlar, son derece ahlaksızca bazı kulüpleri arayıp 'Ali Koç'un kuyruğuna takılmayın.' dedi. Devlete baş kaldırma şeklinde gazetelerde bile kurgulandı. Bu telefonları eden kişilerin, benden değil, Fenerbahçe'den özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum." dedi.

"Hep onların istediği oluyor, hep"

Yayıncı kuruluş hakkında da açıklamalarda bulunan Koç "Yayıncı kuruluşa teşekkür ettiniz. Yayıncı kuruluşla ilgili yaşanan problemlere de değinseydiniz, teşekkürünüzü anlayışla karşılardım.

Hep onların istediği oluyor, hep! Bu nasıl bir düzendir. Yapılan indirimlerin tutarı 394 milyon dolar! Bu sene ne olacak bilmiyoruz! 21-22 sezonu için bir anlaşma yok, bu nasıl olabilir! Ligin 5. haftasında anlaşma sağlanıyor. Geçen sezon da böyle oldu. Bizi yayıncı kuruluş karşısında koruyabilecek tek bir amir var; TFF. Bize gelen bilgi; TFF Başkanı, bazı yerlerde yayıncı ile ilgili sorun olmadığını söylüyor. Buradan soruyoruz başkana; Yayıncı ile ilgili bir sorun var mı, yok mu? Herkesin önünde çıkın bunu açıklayın" dedi. 

TFF'ye ibra şartı

TFF'yi ibra etmek için ise şart koşan Başkan Ali Koç, "Yayıncı kuruluş konusunda yaşanan sorunlardan dolayı TFF'nin bu genel kurulunda ibra konusunda çekimser davranacağımızı herkesin huzurunda açıklamak istiyorum"

Senin için hazırladığımız haberler