Fenerbahçe transferde durmuyor! Listede 4 isim

10.01.2021 - 14:17 | Son Güncellenme: 10.01.2021 - 14:24

Kış transfer döneminde eksikleri gidermek isteyen Fenerbahçe yönetimi, Mesut Özil dışında stoper ve sağ açık pozisyonlarına takviye peşinde. Gündemde olan isimlerse Sokratis, Simon Deli, Giannis Michailidis ve Bright Osayi Samuel. İşte Fenerbahçe'nin transfer detayları...

Fenerbahçe transferde durmuyor! Listede 4 isim

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe’de ara transfer döneminde hareketli saatler yaşanıyor. Sarı lacivertliler Mesut Özil’i beklerken bir yandan da stoper transferini sonuçlandırmayı hedefliyor.

Listenin ilk sırasında Arsenal ise sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Sokratis bulunuyor. Yunan oyuncuya Fenerbahçe’nin haricinde Olympiakos, AEK, Napoli ve Genoa da talip oldu.

AEK'in kaptanlık ve futbolu bıraktan sonra kulüpte görev almayı teklif ettiği de öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun birkaç gün içinde kararını vermesi bekleniyor.

Diğer stoper adayları ise Club Brugge’de oynayan agresif oyun tarzı ile bilinen Simon Deli ve PAOK'ta forma giyen gelecek vadeden Giannis Michailidis. Sokratis transferinin gerçekleşmemesi halinde Fenerbahçe bu oyuncular ve kulüpleri ile temaslarını sıklaştıracak.

Kanarya'ya kanat takviyesi

Sarı lacivertliler sağ açık pozisyonuna da takviye yapmayı planlıyor. Kanatlardaki üretkenliği artırmak isteyen Fenerbahçe’nin listesinde Queens Park Rangers’te forma giyen Bright Osayi Samuel bulunuyor.

Nijeryalı oyuncu ve kulübü ile temaslar sürüyor. Görüşmeler şu anda olumlu ilerlerken 23 yaşındaki oyuncuyu Celtic’in de istediği belirtiliyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler