Fenerbahçe'de 5 İmza Birden | Transfer Haberleri

02.01.2023 - 10:05 | Son Güncellenme: 02.01.2023 - 10:23

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, iç transferde Valencia, Zajc, Altay, Crespo ve Gustavo Henrique ile sözleşme uzatmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de 5 İmza Birden | Transfer Haberleri

Hatayspor'u 4-0 gibi net bir skorla mağlup eden ve yarın Antalyaspor'la oynanacak maç öncesi çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor.

Sabah'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe yönetimi sözleşmesi sezon sonu bitecek olan futbolcuların yanı sıra performansı iyi olan oyuncuların da kontratını uzatmak istiyor.

Fenerbahçe toplu imza töreni yapmayı planlıyor

Sabah'ta yer alan habere göre; anlaşma sağlanan İsmail Yüksek dışında Valencia, Zajc, Altay, Crespo ve Gustavo Henrique ile görüşmeler yapan sarı-lacivertliler, 10-15 Ocak tarihini hedef olarak belirledi. Bu isimlerle bir an önce anlaşmak isteyen yönetim, toplu imza töreni yapmayı planlıyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, milli yıldızın peşinde!
Habere Git

Zajc'a 3 yıllık sözleşme

1.2 milyon Euro kazanan Sloven yıldız Miha Zajc'a yıllık 1.4 milyon Euro'dan 3 yıllık kontrat önerilecek. 

Henrique'nin bonservisi alınacak

Sezon başında satın alma opsiyonuyla kiralanan Henrique'nin de bonservisi alınacak ve resmen Fenerbahçe'nin oyuncusu olacak. Sambacı için Flamengo'ya 1.4 milyon Euro ödeme yapılacak.

Aboubakar da gündemde

Sarı-lacivertli takımın transfer listesinde Beşiktaşlı eski oyuncu Vincent Aboubakar da yer alıyor. Cristiano Ronaldo'nun Al-Nassr'a transfer olmasının ardından Kamerunlu oyuncunun takımdan ayrılacağı iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Icardi şoku! F.Bahçe maçında...
Habere Git

Manchester United, Aboubakar ile ilgileniyor

Öte yandan, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'ın da golcü oyuncuyla ilgilendiği belirtildi.

Al Sharjah SCC ile görüşüyor

Ayrıca, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE Pro League) ekiplerinden Al Sharjah SCC'nin de Aboubakar ile görüştüğü öğrenildi.

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 30 yaşındaki oyuncu, bu sezon forma giydiği 10 maçta 3 gol ve 1 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Skandal! Türk vatandaşı olmadan milli oldu Galatasaray'a da şok
Habere Git

Rakip Antalyaspor

Fenerbahçe, Süper Lig'in 17. haftasında yarın saat 20.00'de Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Müsabakayı beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler