Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde 6 futbolcu kart sınırında

Orhan Gülek
01.04.2022 - 13:47 | Son Güncellenme: 01.04.2022 - 14:00

Spor Toto Süper Lig gelecek hafta karşı karşıya gelecek Fenerbahçe ve Galatasaray'da 6 futbolcu bu hafta sarı kart görürse derbide yer alamayacak. İşte detaylar

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde 6 futbolcu kart sınırında

AJANSSPOR - HABER

Milli takım arasında sonra Süper Lig'de perde yarın açılıyor. Saat 16.00'de Fenerbahçe Kayserispor deplasmanına çıkarken Galatasaray ise Nef Stadı'nda Karagümrük ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe'de 4 futbolcu ceza sınırında

Kayserispor karşısında Mesut Özil ile Ozan Tufan kadro dışı kaldığı, Attila Szalai ve Serdar Aziz ise sakat olduğu için forma giyemeyecek.  Ceza sınırında bulunan Luiz Gustavo, Filip Novak, İrfan Can Kahveci ve Min-jae Kim sarı kart görürürse Galatasaray derbisinde olmayacak.

Fenerbahçe Kayserispor maçının hakemi Atilla Karaoğlan

Kayserispor- Fenerbahçe maçını hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Yusuf Ziya Gündüz olacak.

İlgini Çekebilir
2022'nin tek kazananı Fenerbahçe
Habere Git

Galatasaray'da 2 futbolcu ceza sınırında

Galatasaray'ın Karagümrük maçında ise Sacha Boey hastalığı, Sofianne Feghouli sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.  Omar Elabdellaoui ve Mostafa Mohamed'in durumu ise şüpheli. Sarı kırmızılarda kaleci Fernando Muslera ve Emre Kılınç sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Galatasaray- Karagümrük maçının hakemi Ali Şansalan

Galatasaray'ın yarın 20.30'da yapacağı Karagümrük karşılaşmasını hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'ın yardımcılığını Mehmet Kısal ile Murat Ergin Gözütok yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemiyse Adem Cinek

Senin için hazırladığımız haberler