Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde oynayacağı maçların hakemleri açıklandı

Eren Tuncay
14.09.2021 - 12:12 | Son Güncellenme: 14.09.2021 - 12:16

Frankfurt ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçı Maurizio Mariani, Galatasaray ile Lazio arasındaki karşılaşmayı ise Matej Jug yönetecek.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde oynayacağı maçların hakemleri açıklandı

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizin maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Frankfurt - Fenerbahçe Maçı Hakemi Kim?

UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda Fenerbahçe’nin, deplasmanda Eintracht Frankfurt ile oynayacağı müsabakada İtalyan hakem Maurizio Mariani düdük çalacak. Mariani’nin yardımcılıklarını Matteo Passeri ve Alessandro Costanzo yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Daniele Chiffi olacak. Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe maçında Video Yardımcı Hakem (VAR) görevini Massimiliano Irrati üstlenecekken, Irrati’ye Asistan Video Yardımcı Hakem (AVAR) olarak Marco Di Bello eşlik edecek.

Galatasaray - Lazio Maçı Hakemi Kim?

UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda Galatasaray’ın, sahasında Lazio ile oynayacağı karşılaşmayı Sloven hakem Matej Jug yönetecek. Jug’un yardımcılıklarını Matej Zunic ve Manuel Vidali yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise David Smajc olacak. Ayrıca VAR koltuğunda Slavko Vincic oturacakken, AVAR’da da Rade Obrenovic yer alacak.

  • Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında 16 Eylül Perşembe günü 22.00’de başlayacak mücadelede Eintracht Frankfurt’a konuk olacak.
  • Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu ilk maçında 16 Eylül Perşembe günü 19.45’te başlayacak mücadelede Lazio’yu ağırlayacak.

Mücadeleleri EXXEN platformundan canlı olarak izleyebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler