Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Richard Rios teklifi: Yeni Türkiye rekoru

31.07.2024 - 10:01 | Son Güncellenme: 31.07.2024 - 10:16

Transfer haberleri: Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın, Palmeiras forması giyen Brezilyalı yıldız Richard Rios için yaptıkları teklif belli oldu.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Richard Rios teklifi: Yeni Türkiye rekoru

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezon öncesi parolası şampiyonluk olan Süper Lig'in iki devi Fenerbahçe ve Galatasaray, sezon başlamadan hemen önce transfer yarışında da birbirlerine rakip oldu.

Richard Rios savaşı

Orta saha bölgesine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray, Brezilya Ligi ekiplerinden Palmeiras'ın formasını giyen 24 yaşındaki Kolombiyalı yıldız Richard Rios'a talip oldu. Ezeli rakiplerin, Rios için kulübüne yaptıkları teklifler belli oldu.

F.Bahçe rekorunu geliştirecek

Fotomaç'ın Brezilya basınına dayandırdığı habere göre; Fenerbahçe'nin, Richard Rios için Palmeiras'a teklif ettiği ücret yeni bir bonservis rekoru olabilir. Sarı-Lacivertliler, bu transfer döneminde Sevilla'dan Youssef En-Nesyri'yi 19.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek rekorun yeni sahibi olmuştu.

Dev bonservis

Çıkan haberde Fenerbahçe'nin, 24 yaşındaki futbolcu için 21 milyon Euro'luk bonservis bedelini gözden çıkardığı ve teklifini ilettiği belirtildi.

G.Saray'ın teklifi

Fanatik'te yer alan habere göre ise; Richard Rios için devrede olan Galatasaray, Palmeiras'a 15 milyon Euro'ya yakın bir bonservis bedeli teklif etti. Haberde, Sarı-Kırmızılıların Rios ile prensip anlaşmasına vardığı ancak kulübüyle anlaşmanın henüz olmadığı ifade edildi.

Palmeira performansı

Richard Rios, geçtiğimiz sezon Palmeira ile 31 maçta sahaya çıktı ve 1.929 dakika forma giydi. 2 gol ve 1 asistlik performansa imza attı.

Piyasa değeri

Brezilya ekibiyle sözleşmesi 2026 yılında sona erecek olan Rios'un, transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 10 milyon Euro seviyesinde.

Senin için hazırladığımız haberler