Fenerbahçe ve Trabzonspor, Ertuğrul Taşkıran'ı transfer etmek istiyor

02.08.2022 - 20:23 | Son Güncellenme: 02.08.2022 - 20:28

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Trabzonspor, kaleci transferi için karşı karşıya geldi. Kasımpaşa'da forma giyen Ertuğrul Taşkıran için iki ekip devrede. İşte detaylar...

Fenerbahçe ve Trabzonspor, Ertuğrul Taşkıran'ı transfer etmek istiyor

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan Kasımpaşa'nın kalecisi Ertuğrul Taşkıran için deneyimli file bekçisinin temsilcisi Murat Erdoğan önemli açıklamalar yaptı. 

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Erdoğan, ''Fenerbahçe ve Trabzonspor Ertuğrul'u istiyor. Kulüpler düzeyinde görüşmeler oluyor. Ben bu konuyu teknik direktör ya da antrenörlerle görüştüm. 1 buçuk aydır, biter mi bitmez diye konuşuluyor. Kasımpaşa'da sözleşmesi var. Kasımpaşa ne derse o olacak. Kasımpaşa kaybetmek istemiyor. Ama Fenerbahçe ve Trabzonspor ilgileniyor ve ihtiyaçları var böyle bir transfere. Transferin bitmesine 40 gün var; fakat lig başlıyor, durum bu nedenle zorlaşıyor. Rakamlar piyasada söylenildiği gibi (1.5 milyıon Euro). Trabzonspor da Fenerbahçe de Ertuğrul'un transferi için görüşmelerini sürdürüyor'' dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler