Fenerbahçe yeni Ferdi'sini Brezilya'da buldu! Görüşmeler başladı

08.09.2024 - 09:02 | Son Güncellenme: 08.09.2024 - 09:07

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu'nun yerini Guilherme Arana ile doldurmak istiyor. Detaylar.

Fenerbahçe yeni Ferdi'sini Brezilya'da buldu! Görüşmeler başladı

AJANSSPOR HABER

Milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nun İngiliz kulübü Brighton'a transfer olması sonucunda Ben Chilwell, Archie Brown ve Brandley Locko gibi isimlerle temas kuruldu ancak yapılan görüşmeler sonrasında bu transferleri gerçekleştiremeyen Fenerbahçe, aradığı sol beki Brezilya'da buldu.

Listedeki isim Guilherme Arana

Sarı lacivertlilerin gündemine gelen ve temasa geçilen son isim Clube Arletico Mineiro'nun tecrübeli yıldızı Guilherme Arana. Brezilya ekibinin kaptanlığını yapan 27 yaşındaki oyuncu için görüşmeler başladı.

Teklif 8 milyon artı bonus

Fotomaç'ın haberine göre, sözleşmesi 31 Aralık 2027'de bitecek Arana için Fenerbahçe'nin 8 milyon Euro artı bonuslar içeren bir teklifle Atletico- MG'nin kapısını çaldığı ortaya çıktı.

Teklife sıcak bakıyor

Yeniden Avrupa'ya dönmek isteyen Arana'nın Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

Guilherme Arana, Clube Atletico Mineiro'nun kaptanı ve aynı zamanda en büyük yıldızlarından biri. 27 yaşındaki oyuncu, Paulinho (17 milyon Euro) ile birlikte takımın en pahalı ismi.

Arana, ocak 2018'de Corinthians'tan Sevilla'ya 11 milyon Euro'ya transfer oldu. 1.5 sezon sonra ise Atalanta'ya kiralandı.

Ancak oyuncu devre arasında Sevilla'ya geri döndü ve 1 gün sonra Atletico'ya kiralandı. Brezilya ekibi, 6 ay sonra ise 2.5 milyon Euro'ya Arana'nın bonservisini aldı.

Clube Arletico Mineiro performansı

Brezilya ekibi ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2027 yılına kadar devam eden 27 yaşındaki sol bek oyuncu, görev aldığı 208 karşılaşmada 20 gol ve 32 asist kaydetti.

Yıldız futbolcu, Brezilya Milli Takımı'nın formasını da 10 kez giydi ve 727 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler