Fenerbahçe, Dominik Livakovic İçin Teklif Yükseltti | Transfer Haberleri

25.06.2023 - 11:19 | Son Güncellenme: 25.06.2023 - 11:29

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Dinamo Zagreb'in Hırvat kalecisi Dominik Livakovic için teklif yükseltti. İşte yapılan yeni teklif.

Fenerbahçe, Dominik Livakovic İçin Teklif Yükseltti | Transfer Haberleri

Ryan Kent, İrfan Can Eğribayat ve Edin Dzeko ile sözleşme imzalayan Fenerbahçe, kaleye Dominik Livakovic takviyesi için Dinamo Zagreb’i ikna etmeye çalışıyor.

Fenerbahçe, Livakovic için şartları zorluyor

Sabah'ın haberine göre; 'Şampiyonluk için atanın kadar tutanın da iyi olması gerek' kuralını uygulamak isteyen sarı-lacivertliler, Dinamo Zagreb'in Hırvat kalecisini alabilmek için şartları zorluyor. Dinamo Zagreb, '10 milyon Euro serbest kalma maddesini getiren oyuncuyu alır' diyerek tok satıcıyı oynuyor.

Kanarya, Livakovic için teklifi yükseltti

İki hafta önce 6 milyon Euro bonservis bedeli ile ilk teklifini yapan sarı-lacivertliler, bu rakamı 7 milyon Euro'ya yükseltti. 

İlgini Çekebilir
İşte Galatasaray'da imzaya en yakın isimler! 4 yıllık sözleşme...
Habere Git

Teklife 'evet' demişti

28 yaşındaki kaleci, Fenerbahçe'nin 3+1 yıllık sözleşme ve yıllık 1.5 milyon net maaş önerisine prensipte 'evet' demişti.

Altay Bayındır, kulübede oturmak istemiyor

Livakovic'in Transfer edilmesi halinde 2. kaleci durumuna düşecek Altay Bayındır, kulübede oturmak istemiyor. 

Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşme uzatan milli eldiven, Avrupa'da bir takıma gidebileceğini menajerlerine iletti. Yönetim, 10 milyon Euro bonservis bedeli getirecek bir kulüple Altay için pazarlık yapmaya hazır.

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman: "Bizimle kimse dalga geçemez!"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler