Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yönetim İle Bir Araya Geldi! Joachim Löw...

17.01.2022 - 21:02 | Son Güncellenme: 17.01.2022 - 21:22

Vitor Pereira ile yolların ayrılmasıyla geçici olarak İsmail Kartal ile anlaşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İngiltere dönüşü yönetimle bir araya geldi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yönetim İle Bir Araya Geldi! Joachim Löw...

Aygün Özipek - AJANSSPOR

Takımın başına geçici olarak İsmail Kartal'ı getiren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni teknik direktör arayışlarına devam etmek için İngiltere'ye giderek temaslarda bulundu. Yapılan görüşmelerin ardından Türkiye'ye dönen Koç, Fenerbahçe Yönetimi ile olağanüstü toplantı gerçekleştirdi.

Adayların dosyası ile döndü

Londra'da yeni teknik direktör görüşmeleri gerçekleştiren Ali Koç, yönetimin karşısına aday dosyası ile çıktı. Bilgi alış-verişinin yapıldığı toplantıda, teknik direktörlerle yapılan görüşmeler tüm ayrıntıları ile değerlendirildi.

Listeye 3 isim eklendi

Sezon ortasında takım devralmayacağını bildiren Löw'ün bu kararı üzerine, İngiltere'de yapılan görüşmeler ile Ali Koç'un teknik direktör adayları listesine, 3 İngiliz ismin eklendiği iddia edildi. Uzun zamandır Löw'ün 1. sırasında yer aldığı listeye eklenen isimlerin Sam Allardyce, Frank Lampard ve Steve Bruce olduğu öğrenildi.

Son karar oluşacak

Joachim Löw'ün, Ali Koç'un teknik direktör listesinin başındaki yeri değişmezken, menajerler ile yapılan temaslarda, birden fazla teknik direktör adayına dair bilgi toplandı. Ali Koç, yapılan olağanüstü toplantı ile son kararın oluşmasını sağlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler