Fenerbahçe Beko, Kostas Antetokounmpo İle Anlaşmaya Vardı | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
17.12.2022 - 17:41 | Son Güncellenme: 17.12.2022 - 17:58

Basketbol transfer haberleri... Basketbol Süper Ligi takımlarından Fenerbahçe Beko, Yunan yıldız Kostas Antetokounmpo ile anlaşmaya vardı. İşte detaylar.

Fenerbahçe Beko, Kostas Antetokounmpo İle Anlaşmaya Vardı | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi 14. hafta karşılaşmasında İspanyol temsilcisi Cazoo Baskonia'ya sahasında 70-76 mağlup oldu.

Fenerbahçe, Euroleague'de 4. yenilgisini aldı

Euroleague'de 4. mağlubiyetini alan sarı-lacivertli takım, bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Fenerbahçe Beko, Kostas Antetokounmpo transferine hız verdi

Kanarya, son olarak Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Chicago Bulls forması giyen ve kulüpten ayrılan Kostas Antetokounmpo ile ilgileniyordu.

İlgini Çekebilir
VİDEO | Derbide hakem ve kaleciye saldırdılar!
Habere Git

Kanarya, Antetokounmpo ile anlaştı

SDNA'da yer alan habere göre; Yunan oyuncu Kostas Antetokounmpo'nun Fenerbahçe Beko ile sözlü olarak anlaşmaya vardığı belirtildi. 

Sözleşme 2022-2023 sezonuna kadar

Haberde, uzun forvet pozisyonunda görev yapan 25 yaşındaki oyuncu ile 2022-2023 sezonuna kadar sözleşme yapılacağı ifade edildi.

Kostas Antetokounmpo, bu sezon NBA'de maça çıkamadı

Bu sezon NBA'de tek bir maça bile çıkmayan Antetokounmpo, NBA G Ligi'nde Windy City Bulls için mücadele etti. 12 maçta süre alan Yunan oyuncu maç başına 11,7 sayı, 1,6 asist, 1,2 top çalma ve 1,3 blok ortalamaları ile oynadı.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe'yi Engelsiz Aslanlar da durduramadı! 12'de 12...
Habere Git

Son sıradan Draft ediledi

2018 NBA Draft'ına katılan Yunan yıldız 60. sırada Philadelphia 76Ers tarafından seçilip sonrasında hiç oynamadan Dallas Mavericks'e takas oldu. Şimdiye kadar NBA'de Dallas Mavericks, Los Angeles Lakers ve Chicago Bulls formaları giyen oyuncu 22 maçta şans bulurken, ortalama 5.5 dakikada 1 sayı buldu.

Fenerbahçe ligde Merkezefendi Basket, Euroleague'de ise Partizan'la karşılaşacak

Öte yandan Fenerbahçe Beko, Basketbol Süper Ligi'nde yarın Merkezefendi Basket ile saat 18.00'de deplasmanda karşılaşacak. Sarı-lacxivertliler 22 Aralık Perşembe günü ise Euroleague'de Partizan'ı sahasında konuk edecek. 20.45'te başlayacak maçı S Sport naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler