Fenerbahçe Zlatko Dalic ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı

18.06.2021 - 16:56 | Son Güncellenme: 19.06.2021 - 00:20

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Teknik direktör arayışlarının sürdüğü Fenerbahçe'de gözler Hırvatistan Milli Takım Teknik Direktörü Zlatko Dalic'e çevrildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe Zlatko Dalic ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı

AJANSSPOR - HABER

 

Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de ibre, Hırvatistan Milli Takımı'nı çalıştıran Zlatko Dalic'e döndü. Daha önce birçok teknik direktör ile görüşen Fenerbahçe, Zlatko Dalic ile büyük ölçüde anlaştı.

DALİC BİR ADIM ÖNDE

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un “Teknik direktör adaylarında sayı üçe düştü” şeklindeki sözlerinin ardından SÖZCÜ, listenin başındaki ismi ortaya çıkardı. Fenerbahçe’nin teknik direktör adayları arasında şu anda Hırvatistan Milli Takımı ile EURO 2020’de mücadele eden Zlatko Dalic’in diğer adaylardan bir adım önde olduğu öğrenildi.

DİREKTEN DÖNMÜŞTÜ

Daha önce birçok teknik direktör ile görüşen Fenerbahçe, Zlatko Dalic ile büyük ölçüde anlaştı. Başkan Ali Koç, Zlatko Dalic ile yaptığı görüşmede her konuda anlaşmaya vardı. Tüm şartları kabul eden Zlatko Dalic, son anda bir değişiklik olmazsa gelecek sezon Fenerbahçe’nin teknik direktörü olacak. Zlatko Dalic’in ismi geçtiğimiz sezon başında da Fenerbahçe’nin gündemine gelmiş, ancak Erol Bulut ile anlaşma sağlanmıştı.

2017’DEN BU YANA HIRVAT MİLLİ TAKIMI’NDA

Fenerbahçe’nin teklifine prensipte “Evet” diyen Zlatko Dalic’in isminin, seçim sonrası açıklanması bekleniyor. Kariyerinde daha önce HNK Rijeka, Dinamo Tirana,  Slaven Belupo, Faisaly, Al-Hilal ve Al-Ain gibi takımlar bulunan 54 yaşındaki Hırvat teknik direktör, 2017 yılından bu yana Hırvatistan Milli Takımı’nı çalıştırıyor.

 

Zlatko Dalic, 2018 Dünya Kupası’nda Hırvatistan Milli Takımı’nı finale taşımıştı. Finalde Fransa’ya kaybeden Hırvatistan, dünya ikincisi olmuştu.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI 1 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

Öte yandan Fenerbahçe’nin yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz’da başlayacak. Samandıra Can Bartu Tesisleri’ndeki yenileme çalışmaları nedeniyle Fenerbahçe, hazırlıklarına Dereağzı Tesisleri’nde topbaşı yapacak. Fenerbahçe, rutin sağlık kontrollerinin ardından kamp çalışmaları için 5 Temmuz tarihinde Serkan Acar Topuk Yaylası Kamp Tesisleri’ne hareket edecek.

Senin için hazırladığımız haberler