Fenerbahçe, Soyfan Amrabat'ı transfer etmek istiyor

03.08.2024 - 08:58 | Son Güncellenme: 03.08.2024 - 09:02

Transfer çalışmalarına devam eden Süper Lig devi Fenerbahçe, gündemine 6 numara pozisyonu için Faslı yıldız oyuncu Soyfan Amrabat'ı aldığı iddia edildi. Detaylar...

Fenerbahçe, Soyfan Amrabat'ı transfer etmek istiyor

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, gündemine tekrardan Sofyan Amrabat'ı aldı. Kanarya, yıldız oyuncuyu transfer etmek için tüm şartları zorlayacağı iddia edildi. Detaylar...

Rodriguez çıkmazda

İspanya’dan Sport’ta yer alan habere göre, Mourinho, Rodriguez’in transfer edilmesini istedi. Fenerbahçe de Rodriguez ve menajeriyle temasa geçerek görüştü. Ancak Arjantinli oyuncunun yüksek imza parası ve maaş beklentisi transferi çıkmaza soktu.

West Ham ile anlaştı

Rodriguez, İngiliz ekiplerinden West Ham ile anlaşma sağlayınca sarı-lacivertliler rotayı listelerinde yer alan diğer isim Amrabat’a döndürdü.

Amrabat'a teklif gitti

Skorer'de yer alan habere göre; Daha önce de yıldız futbolcu ile temasa geçen sarı-lacivertli idareciler bu kez daha ciddi girişimlerde bulundu.

Amrabat sıcak baktı

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Fenerbahçe’nin yıldız isimle görüşmeleri yoğunlaşırken Amrabat’ın da kariyerini Türkiye’de sürdürmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler