Fenerbahçe'de Alexander Djiku sevinci!

İsa Kethüda
02.12.2023 - 14:44 | Son Güncellenme: 02.12.2023 - 15:02

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de Alexander Djiku koordinasyon, çabukluk ve pas çalışmalarının yapıldığı ilk bölümde takımla birlikte çalıştı. Detaylar.

Fenerbahçe'de Alexander Djiku sevinci!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Alexander Djiku'nun koordinasyon, çabukluk ve pas çalışmalarının yapıldığı ilk bölümde takımla birlikte çalıştığını duyurdu.

Fenerbahçe, Sivasspor maçı hazırlıklarına devam ediyor

Kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçemiz, Trendyol Süper Lig’in 14.haftasında 4 Aralık Pazartesi günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde EMS Yapı Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı idmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetimindeki idman koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Pas çalışmalarının yapıldığı antrenman dar alanda yapılan çift kale maçlarla devam etti. Günün tek idmanı bireysel çalışmalarla tamamlandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de bir futbolcu daha sakatlandı!
Habere Git

Alexander Djiku ilk bölümde takımla birlikte çalıştı

Futbolcumuz Alexander Djiku koordinasyon, çabukluk ve pas çalışmalarının yapıldığı ilk bölümde takımla birlikte çalıştı.

Futbol A Takımımız, Sivasspor maçının hazırlıklarını 3 Aralık Pazar günü yapacağı çalışmayla tamamlayacak." ifadelerine yer verildi. 

12 maç kaçırdı

Bu sezon Fenerbahçe ile 16 karşılaşmaya çıkan Alexander Djiku, 1 gol kaydetti. Ganalı savunma oyuncusu sakatlığı nedeniyle de 12 karşılaşmada forma giyemedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'yi Türk analizci yıktı!
Habere Git

Sarı-Lacivertli takım, sezon başında R. Strasbourg'dan ayrılan Alexander Djiku ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladığını açıklamıştı.

Fenerbahçe'de sakatlar iyileşiyor

Öte yandan sarı-lacivertli takımda Mert Hakan Yandaş'ın tedavisinin sona erdiği ve yarın takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi. Kanarya'da ayrıca Fred'in de sakatlığını atlattığı ve ameliyat olan Becao ve Peres dışında sakat futbolcu kalmadı.

Senin için hazırladığımız haberler