Hull City'nin Fenerbahçeli Pelkas'la ilgilendiği iddia edildi

26.01.2022 - 13:16 | Son Güncellenme: 26.01.2022 - 14:36

Fenerbahçe'de Allahyar'ın Hull City transfer olmasının ardından sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Takımdan ayrılacak ikinci ismin Pelkas olduğu ileri sürüldü.

Hull City'nin Fenerbahçeli Pelkas'la ilgilendiği iddia edildi

Sarı lacivertlilerde geçtiğimiz sezonun aksine bu sezon sergilediği performansla beklentilerin altınada kalan Yunan futbolcu Dimitris Pelkas ile flaş bir gelişme yaşandı.

Hull City'i Pelkas'ı istiyor

Yunan basınında yer alan haberlere göre Allahyar Sayyadmanesh'i transfer etmek üzere olan Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Championship takımının şimdi de Fenerbahçe'nin 28 yaşındaki yıldızı Pelkas'ın peşinde olduğu ifade edildi.

Kiralama teklifi yapacaklar

Vitor Pereira döneminde yaşadığı omuz sakatlığının ardından ya yedek kalan ya da sonradan oyuna dahil olan Yunan futbolcu için Hull City'nin kiralama teklifiyle sarı lacivertli kulübün kapısını çalacağı belirtildi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Fenerbahçe'nin Pesic için yaptığı teklif ortaya çıktı!
Habere Git

Zorya da talip oldu

Kanarya olan sözleşmesi 2023 Haziran ayı sonunda bitecek olan Dimitris Pelkas'a Ukrayna ekibi Zorya'nın talip olduğu dış basına yansımıştı. Yıldız futbolcuya Hull City ve Zorya'nın dışında Avrupa'dan başka kulüplerin de talip olduğu biliniyor.

Geçen sezonu mumla aratıyor

Fenerbahçe'nin geçen sezon başında PAOK'tan 2.2 milyon Euro'ya transfer ettiği Pelkas, ilk sezonunda 42 maçta 10 gol ve 8 asistlik peformans sergilemişti. 28 yaşındaki futbolcu bu sezon ise şu ana kadar 20 maçta sahaya çıkarken 1 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler