Fenerbahçe'de ayrılık... Altyapı sözleri Alper Pirşen'i götürdü

28.02.2022 - 18:55 | Son Güncellenme: 28.02.2022 - 19:03

Fenerbahçe, yönetim kurulu üyelerinden Alper Pirşen'in istifa ettiğini açıkladı. Pirşen, Arda Güler transferi hakkında yaptığı açıklama sonrası gündeme gelmişti. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de ayrılık... Altyapı sözleri Alper Pirşen'i götürdü

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, yönetim kurulu üyesi Alper Pirşen'in görevinden istifa ettiğini açıkladı. Pirşen'in geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile Arda Güler transferi hakkında yaptığı açıklma gündeme damga gibi düşmüştü. İşte Fenerbahçe'nin Alper Pirşen açıklaması ve detayları...

''İstifa etti''

Sarı-Lacivertliler yaptığı resmi açıklamada, "Kulübümüzün Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Alper Pirşen, görevinden istifa etmiştir. Sayın Alper Pirşen’e kulübümüz adına ortaya koyduğu emek ve katkıları için teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

"Trabzonspor sezon başında Arda Güler'i kiralamak istedi"


Pirşen, Arda Güler'in altyapıda bilinen bir futbolcu olduğunu vurgulayarak "Arda öyle bilinmeyen bir oyuncu değildi. Beşiktaş, Trabzonspor ve Altınordu da istemişti onu. Ali Koç devreye girdi ve Arda'yı kulübe kazandırdı. Herkes biliyordu onun yeteneğini. Daha bu sezon başında Trabzonspor Arda için kiralama teklifi yaptı" dedi.

İlgini Çekebilir
Olay sözler: Trabzonspor, Arda Güler için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı!
Habere Git

"Arda Güler'in transferini tek kişiye mal etmek yanlış"


Arda Güler'in transferini tek kişiye mal etmenin yanlış olduğunu belirten Pirşen, "Serhat Pekmezci onu önermiş olabilir ama görevi bu zaten. Kalecinin gol kurtarması gibi bir şey bu. Tahir hocanın da çok emeği var. Tüm hocaların katkısı var Arda'nın üstünde" diye konuştu.

"Serhat Pekmezci'yi gönderme kararının arkasındayım"


Alper Pirşen, Serhat Pekmezci'yi yollama kararının kendisine ait olduğunu söyledi. Kararının arkasında olduğunu belirten Pirşen şöyle konuştu: "Serhat'la ana scouting felsefesinde anlaşamadık. Biz İstanbul ve Marmara dışından çok oyuncu getirmek istemiyorduk, o 11-12 yaşındaki çocukları doldurmak istedi. 15 yaşından önce İstanbul'a yatılı oyuncu almak istemiyorduk. Buna uyum sağlamadı. Çok ciddi maliyet yaratıyorlardı. 60'a yakın transfer yapmalarına rağmen her yaş grubunda özellikle sağ bek, sol bek ve stoperde önemli eksiklikler vardı."

Senin için hazırladığımız haberler