Fenerbahçe'de Andrea Belotti transferinde yeni gelişme

Orhan Gülek
03.05.2022 - 14:15 | Son Güncellenme: 03.05.2022 - 14:26

Süper Lig'deki şampiyonluk hasretini gelecek sezon noktalamak isteyen Fenerbahçe'de gündeme gelen İtalyan forvet Andrea Belotti transferde kararını verdi

Fenerbahçe'de Andrea Belotti transferinde yeni gelişme

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin talip olduğu Andrea Belotti, performansını bir anda artırarak taliplerini de artırmaya başladı. Son haftada hat-trick yapma başarısı gösteren yıldız futbolcuya birçok Avrupa kulübü talip olunca Fenerbahçe'nin rakipleri de arttı. Belotti'nin kararının ise yavaş yavaş netleşmeye başladığı ifade edildi.

Torino'da son karşılaşmalarda etkili bir performans ortaya koyan Belotti, Empoli karşısında yaptığı hat-trcik ile dikkatleri üzerine çekti

Fenerbahçe de oyuncuya talip oldu

Henüz Torino ile sözleşme imzalamayan İtalyan yıldız futbolcunun yeni takımı merak konusu olurken gelecek sezon kadrosuna golcü takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe de oyuncuya talip oldu.

İlgini Çekebilir
Marcelo'da son durum! İspanyollar duyurdu, Fenerbahçe...
Habere Git

Andrea Belotti, Atletico Madrid'e sıcak bakıyor

Performansıyla Avrupa kulüplerinin de ilgisini çeken Belotti'ye Fenerbahçe'nin yanı sıra West Ham United ve Atletico Madrid de talip oldu. Yıldız futbolcunun bu seçenekler arasından Fenerbahçe ile West Ham'ı ikinci plana atarak Atletico Madrid'e sıcak baktığı ve gelecek teklifleri Madrid ekibinin ilgisine göre değerlendireceği ifade ediliyor.

Sözleşmesini uzatma ihtimali bulunuyor

FotoMaç'ın İtalyan basınına dayandırdığı habere göre Torino ile de görüşmelerine devam eden yıldız golcünün küçük bir ihtimal de olsa kulübüyle olan sözleşmesini uzatma ihtimali bulunuyor.

Andrea Belotti'nin performansı

Tecrübeli futbolcu, Torino formasıyla 19 maçta süre aldı ve 5 gol kaydetti. Belotti bu sezon tendon ve kas sakatlıkları nedeniyle 15 maçı kaçırdı. 28 yaşında, 1.81 boyunda olan Belotti, 42 kez giydiği İtalya Milli Takım forması ile 12 kez fileleri havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler