Fenerbahçe'de Arda Güler gelişmesi yaşandı: 30 milyon Euro

Eren Tuncay
02.03.2023 - 11:51 | Son Güncellenme: 02.03.2023 - 11:55

Son dakika haberleri. Fenerbahçe, yeni sözleşme imzalamak istediği Arda Güler'le ilerleme kat etti. Yeni bedeli 30 milyon Euro olabilir. İşte detaylar.

Fenerbahçe'de Arda Güler gelişmesi yaşandı: 30 milyon Euro

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe ve Türk futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli yeteneklerden biri olan Arda Güler'in geleceği merak konusu. Fenerbahçe, genç oyuncuyla sözleşme yenilemek istiyor.

Görüşme yapılacak

Fenerbahçe yönetimi, Arda Güler ve ailesiyle masaya oturup görüşme yapacak. 18 yaşına yeni giren futbolcunun sözleşmesi uzatılmak isteniyor. Sarı-lacivertliler, oyuncuyla uzun soluklu bir sözleşme imzalamak istiyor.

30 milyon Euro bedel

Fanatik'in haberine göre Fenerbahçe, Arda Güler ile 5 yıllık sözleşme imzalamak istiyor. Sarı-lacivertliler, '1500 dakikanın altında süre alması halinde 5 milyon Euro’ya serbest kalır' maddesini kaldırıp yeni bedeli 30 milyon Euro yapmayı planlıyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe taraftarına "Hükümet istifa" cezası gelmeye başladı
Habere Git

Dünya devleri peşinde

Fenerbahçe formasıyla aldığı sürede yaptıklarıyla PSG, Manchester City, Barcelona ve birçok dev kulübün ilgisini çeken Arda Güler'le anlaşma sağlanması bekleniyor.

Ailesi konuşmuştu

Arda Güler'in ailesi Haber Global'e geçtiğimiz günlerde, "Biz Fenerbahçe ile olan kontratta ne 3500 dakikaya bakarız ne başka bir şeye. Arda, Fenerbahçe'nin evladı. Yıldızını burada parlattı. Ali Koç Başkan ile Arda Güler arasında geçecek bir görüşmenin sonucuna göre belli olacak. Oğlumuza başka bir şey söylemeyiz." demişti.

Arda Güler'in Fenerbahçe performansı

Fenerbahçe taraftarlarının göz bebeği olan Arda Güler bu sezon 18 maçta 3 gol ve 2 asistlik katkı yaptı.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus, Altay Bayındır hakkında kararını verdi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler