Fenerbahçe'de artık gelecekler değil gidecekler bekleniyor

24.01.2021 - 13:39 | Son Güncellenme: 24.01.2021 - 13:50

Fenerbahçe haberleri... Ara transfer döneminde Mesut Özil, Attila Szalai ve Bright Osayi Samuel’i kadrosuna dahil eden Fenerbahçe'de, Papiss Cisse, Kemal Ademi, Dirar ve Perotti ile yolların ayrılması bekleniyor. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de artık gelecekler değil gidecekler bekleniyor

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe ara transfer döneminde Mesut Özil, Attila Szalai ve Bright Osayi Samuel’i kadrosuna dahil etti. Sarı lacivertliler bir oyuncu daha almayı hedefliyor. Bu arada stoper için ismi geçen ve Arsenal'den ayrılan Sokratis kararını verdi. Yunan oyuncu, ülkesinin takımlarından Olympiakos’a gitmeyi tercih etti.

Hangi oyuncular ile yollar ayrılacak?

Savunma, forvet arkası ve kanatları güçlendiren sarı lacivertlilerde gözler gönderilecek oyunculara çevrildi. Fenerbahçe’de verim alınamayan Kemal Ademi ve Pappis Cisse ile yolların ayrılması planlanıyor. Kadro dışı olan Nabil Dirar ve uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Diego Perotti'nin sözleşmeleri fesih edilmeye çalışılacak.

Ademi ve Cisse’nin yerine Aaron Boupendza...

Ademi ve Cisse’nin başka takıma transfer olması halinde santrfor takviyesi yapılması planlanıyor. Hatayspor’dan 17 maçta 13 gol atarak performansı ile dikkatleri üzerine çeken Aaron Boupendza’nın yanı sıra listede başka adaylar da bulunuyor. Kulübün ekonomik şartları gözetilerek bir oyuncu transferi gerçekleştirilecek.

"Şu an 3 oyuncu ile ilgili net konuşabiliriz"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu’nda transfer dönemi ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söylemişti: “Ara transfer dönemindeyiz. Şu an 3 oyuncu ile ilgili net konuşabiliriz. Bunların bir tanesi Attila Szalai, onun bu hafta oynayabilmesini tahmin ediyoruz. İşlemleri bitti. Diğeri Bright Osayi-Samuel, onu da gelecekle ilgili büyük bir potansiyel olarak aldık. 

"İkisi de genç, başarıya aç, dinamik"

Attila’nın yaşı 23, Osayi’nin 23, ikisi de genç, başarıya aç, dinamik. İhtiyacımız olan bölgeleri dolduracak arkadaşlarımız. Hem sportif anlamda hem de ekonomik anlamda çok çok büyük beklentilerimiz var. İnşallah bu beklentiler gerçekleşir. Bu iki oyuncu da hocamızın özellikle hocamızın ve sportif direktörümüzün arzuları çerçevesinde transferler yapıldı. 

"Belki bir nokta atışı daha yapmamız gerekebilir"

Mesut Özil var. Belki bir nokta atışı daha yapmamız gerekebilir. Buradaki esas amaç mevcut kadromuz ve yapacağımız dokunuşlarla yaz dönemine mümkün olan en az transferle bitirmek ve sezonu da tabii mutlu sona ulaşarak bitirmek.”

Senin için hazırladığımız haberler