Fenerbahçe'de ayrılık! Ukrayna...

28.11.2018 - 19:06 | Son Güncellenme: 28.11.2018 - 22:06

Fenerbahçe'de ayrılık! Ukrayna...

Fenerbahçe U21 takımında forma giyen Adenis Shala, Ukrayna ekibi Vorskla Poltava’ya transfer oldu.

Sarı-lacivertli ekibe bu yılın şubat ayında transfer olan oyuncunun ismi, Fenerbahçe-Beşiktaş U21 maçında rakip futbolcuya yaptığı sert hareketle gündeme gelmiş, ancak bu faulu Eljif Elmas’ın yaptığı belirtilmişti.

Ukrayna basınının duyurduğuna göre Vorskla Poltava takımı 20 yaşındaki oyuncuyla kontrat imzaladı ve futbolcuyu kadrosuna kattı.

Shala’nın son dönemde Kosova U21 Milli Takımı’ndan, Arnavutluk U21 Milli Takımı’na geçtiği belirtildi.

Fenerbahçe devre arası transfer döneminde U21 takımında denemeye aldığı Kosova doğumlu orta saha oyuncusu Adenis Shala ile sonrasında sözleşme imzalamıştı. (Skorer)

Fenerbahçe'de Barış Alıcı zamanı!

Fenerbahçe'de, Ganalı oyuncu Andre Ayew'in yokluğunda sağ kanat Barış Alıcı’ya emanet edilecek.

21 yaşındaki yıldız, Trabzonspor maçında oyuna sonradan girmiş ve Michael Frey’in attığı gole asistiyle katkı sağlamıştı.

F.Bahçe'nin Trabzonspor'a 2-1 mağlup olduğu mücadelede elinden sakatlanan Ayew'den kötü haber geldi. Ganalı oyuncunun sağ el yüzük parmağında kırık tespit edilirken yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Ayew, ligde 3 (Kasımpaşa, Akhisar, Erzurum) kupa (Giresun, Giresun) ve Avrupa'da 2'şer (D.Zagreb, S.Trnava) olmak üzere toplam 7 maçta forma giyemeyecek. Fenerbahçe'de bu sakatlığın ardından gözler genç futbolcu Barış Alıcı'ya çevrildi.

Trabzonspor maçında sonradan oyuna girerek Frey'in attığı golde asisti yapan 21 yaşındaki futbolcu, sağ kanatta Ayew'in boşluğunu doldurmaya çalışacak. 

İdman seviyesini yukarı çeken Barış Alıcı, eline geçen fırsatı iyi değerlendirerek kalıcı olmak istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler