Fenerbahçe'de Başakşehir maçı öncesi 2 vaka!

22.12.2020 - 12:35 | Son Güncellenme: 22.12.2020 - 12:41

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ile oynayacağı Süper Lig maçı öncesi yapılan koronavirüs test sonuçlarını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada 2 kişinin testinin pozitif çıktığı ifade edildi. Peki sağlık durumları nasıl? İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Başakşehir maçı öncesi 2 vaka!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 14. haftasında Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'de yeni yapılan koronavirüs test sonuçları belli oldu. Sarı-lacivertliler, 2 kişinin Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Fenerbahçe'den koronavirüs açıklaması

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Medipol Başakşehir maçına yönelik Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde takımımıza ve personelimize yapılan rutin Covid-19 testlerinde; bir futbolcu ve bir idari personelimizin sonuçları pozitif olarak gelmiştir. İzolasyon ve tedavi süreçleri başlamıştır" ifadelerine yer verildi.

Başakşehir de 1 vaka açıklamıştı

Hatırlanacağı üzere dün de Medipol Başakşehir, yeni yapılan koronavirüs test sonuçlarını açıklamış ve 1 futbolcusunun Fenerbahçe maçı öncesinde testinin pozitif çıktığını duyurdu. Başakşehir'den yapılan açıklamda, "Futbol A takımı oyuncularımız, teknik heyetimiz, idari ekibimiz ve kulüp çalışanlarımıza bugün yapılan rutin Covid-19 PCR testleri sonuçlanmış ve bir futbolcumuzun sonucu pozitif çıkmıştır. Oyuncumuz izolasyona alınmış olup, Sağlık Bakanlığımız ve Türkiye Futbol Federasyonu protokolleri dahilinde gerekli planlamalar yapılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe-Başakşehir maçı ne zaman?

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasında 23 Aralık Çarşamba günü saat 19:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports'tan yayınlanacak ve karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek.

Senin için hazırladığımız haberler