Fenerbahçe’de basketbol takımına moral yemeği

23.03.2021 - 20:21 | Son Güncellenme: 23.03.2021 - 21:43

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile bazı yöneticiler, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nın teknik heyeti ve oyuncularıyla buluştu.

Fenerbahçe’de basketbol takımına moral yemeği

AJANSSPOR - HABER

Türk Havayolları Euroleague’de normal sezonun bitmesine 4 maç kaldı. Temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko moral yemeğinde bir araya geldi.

Eski yönetici Ömer Temelli’nin daveti üzerine düzenlenen moral yemeğine Başkan Ali Koç, Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan, Erkek Basketbol Şubesinden Sorumlu Yönetici Sertaç Komsuoğlu ile basketbol takımı tam kadro olarak katıldı.

"Dörtlü Final hedefine emin adımlarla yürümek istiyoruz"

Başkan Ali Koç oyunculara başarı dileklerini ileterek "Evet, bugün Dalyan Clup’tayız. Tüm Dalyan Club çalışanlarına ve efsane yöneticilerimizden Ömer Temelli’ye bizi ağırladığı için teşekkür ederiz. İnşallah burası bize uğur getirecek. Son viraja giriyoruz. EuroLeague’de müthiş bir seri yakaladık. İnşallah kazasız belasız devam ederiz. Kalan 4 maçın mümkünse dördünü ama en azından ikisini alıp yolumuza devam edip play-offlarda Allah’ın izniyle bir kez daha Final Four’a emin adımlarla yürümek istiyoruz. Başta hocamıza, tüm teknik kadroya ve tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Yolları açık, şansları bol olsun.” dedi.

Yemek sırasında Erkek Basketbol Şubesinden Sorumlu Yönetici Sertaç Komsuoğlu ve Takım kaptanı Melih Mahmutoğlu, eski yönetici Ömer Temelli’ye oyuncularımız tarafından imzalanan Fenerbahçe Beko forması hediye etti.

Yemek çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Senin için hazırladığımız haberler