Fenerbahçe'de En-Nesyri bekleneni veremedi

23.09.2024 - 10:36 | Son Güncellenme: 23.09.2024 - 10:48

Süper Lig devi Fenerbahçe'de rekor bonservis bedeliyle kadroya katılan yıldız futbolcu Youssef En-Nesyri beklenen performansı bir türlü veremedi. Detaylar...

Fenerbahçe'de En-Nesyri bekleneni veremedi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Fenerbahçe'de dev bonservis bedeli ödediği yıldız futbolcu En-Nesyri, takımda bir türlü istediğ performansa ulaşamadı. Yıldız futbolcu tepkiler almaya başladı. Detaylar...

En-Nesyri bekleneni veremedi

Takivm'de yer alan habere göre; Büyük umutlarla getirilen Faslı forvet, beklentilerin aksine hem fiziksel olarak hem de form grafiği anlamında vasatın altında kaldı. Ligde sadece Göztepe deplasmanında şık bir kafa golü atan En-Nesyri, bunun dışında beklentileri karşılayamadı.

8 maçta 1 gol

Son Galatasaray derbisinde kaçırdığı basit gollerle hayal kırıklığı oluşturdu. Youssef En-Nesyri Fenerbahçe formasıyla 8 maçta 1 gol atarken, 293 dakika süre aldı.

SLIMANI BENZETMELERİ

Youssef En-Nesyri'nin performansı taraftarları korkuturken sosyal medyada Islam Slimani benzetmeleri dikkat çekti. En-Nesyri'nin 2018-2019 sezonunda transfer olan ve başarısız bir dönem geçiren Cezayirli forvet gibi aynı süreci yaşamasından endişe ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler