Fenerbahçe'de Erol Bulut gitti Emre Belözoğlu geldi!

25.03.2021 - 18:36 | Son Güncellenme: 25.03.2021 - 20:16

Son dakika haberleri... Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut ile yollarını ayırdı. Sarı lacivertlilerde teknik sorumlu olarak Emre Belözoğlu görev yapacak... İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Erol Bulut gitti Emre Belözoğlu geldi!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’de beklenen ayrılık gerçekleşti. Sarı lacivertliler teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Sarı lacivertli kulüp açıklamasında, “2020-2021 sezonu itibariyle futbol takımımızın teknik direktörlük görevini yürüten Sayın Erol Bulut ile yollarımız bugün itibariyle karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır.  Fenerbahçe’mizin çatısı altında bugüne dek verdiği hizmetler için Erol Bulut’a teşekkür ediyor; kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz.Sezonun geri kalan haftalarında yönetim kurulumuzun almış olduğu karar ile sportif direktörümüz Emre Belözoğlu futbol takımımızın teknik sorumlusu olarak görev yapacaktır. Süper Lig’de mücadelesini Emre Belözoğlu yönetiminde sürdürecek olan takımımız başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

İddialar gerçek oldu

Böylece sarı lacivertli takımda haftalardır konuşulan iddia gerçek oldu. Sezon başında göreve geldiği Fenerbahçe ile Süper Lig'de 30 maça çıkan Bulut, 18 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet ile 59 puan topladı. Halen Beşiktaş'ın 8 puan gerisinde 3. sırada bulunan sarı lacivertliler, Ziraat Türkiye Kupası'na da çeyrek finalde Başakşehir karşısında veda etmişti.

Derbi kazanamadan gitti

Bu sezon kendi sahasında aldığı 6 mağlubiyet ile de tarihe geçen Erol Bulut, Fenerbahçe'ye derbi kazanamadan veda etmiş oldu. Genç çalıştırıcı buna karşılık kulüp tarihinde Carlos Alberto Parreira'nın ardından deplasmanda en yüksek puan ortalaması (2.40) yakalayan teknik direktör unvanını aldı 

 

Belözoğlu ilk idmanına çıkıyor

Öte yandan Fenerbahçe'de yarın sabah yapılacak Covid testlerinin ardından Emre Belözoğlu'nun teknik sorumlu olarak saat 16.00'da ilk antrenmanına çıkacağı bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler