Transfer haberleri | Fenerbahçe'de Fabricio Bustos aşkı yeniden alevlendi

İsa Kethüda
06.11.2021 - 13:56 | Son Güncellenme: 06.11.2021 - 14:01

Transfer haberleri... Fabricio Bustos için yeniden harekete geçen Süper Lig ekibi Fenerbahçe, transferi ocak ayında bitirmeyi amaçlıyor. İşte detaylar...

Transfer haberleri | Fenerbahçe'de Fabricio Bustos aşkı yeniden alevlendi

Ocak ayı transfer görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'de, Arjantin Ligi ekiplerinden Independiente'de forma giyen Fabricio Bustos yeniden gündeme geldi. 

Bustos yeniden günemde

Fotomaç'ta yer alan habere göre; teknik direktör Vitor Pereira'nın listesine göre ara transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Fabricio Bustos aşkı yeniden alevlendi.

Transfer rafa kalkmıştı

Sezon başında transferi bitirmek için büyük uğraş veren sarı-lacivertli yönetim, 25 yaşındaki futbolcu ile anlaşma sağlamış ancak kulübü Indepentiente'nin yüksek bonservis talebi sonrası transfer rafa kalkmıştı.

Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan bir oyuncu için yüksek bonservis ödemek istemeyen Fenerbahçeli kurmaylar, o dönem için transferi beklemeye aldı.

Yeniden harekete geçildi

Kulübü ile sözleşme uzatmayan Bustos için yeniden harekete geçen Fenerbahçe, transferi ocak ayında bitirmeyi amaçlıyor. Tangocu futbolcunun, sezon sonunda kontratının bitecek olmasından dolayı uygun bir bonservis bedeliyle kadroya katılması planlanıyor.

Fenerbahçe'ye gelmeyi istiyor

Independiente'nin sunduğu yeni sözleşme tekliflerini ısrarla geri çeviren Arjantinli oyuncunun, kariyeri açısından Fenerbahçe'ye gelmeyi çok istediği belirtiliyor.

Fabricio Bustos kimdir?

28 Ninsan 1996'da Ajrantin'de dünyaya gelen Fabricio Bustos, 1.67 boyunda ve sağ kanat beki olarak görev alabiliyor. Kariyerine Independiente'de başlayan Bustos, 2016-17 yılında profesyonel oldu. Independiente formasıyla kariyerinde toplam 170 maça çıkan 25 yaşındaki futbolcu, 4 gol ve 18 asistle oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler